Måndag 5 oktober 2009

2009-10-05 21:26:10 / 0 kommentarer ..


Idag var det första dagen på mycket länge som Mikael jobbade eftermiddag. Det innebär att han fick snusa vidare i sängen när jag var tvugnen att stiga upp. Det kändes lite orättvist måste jag säga...

Men jag tog mig upp och tog mig till bussen i tid. Dock kändes det lite jobbigt att gå ut eftersom det var vitt på marken, men det är väl lika bra att vänja sig.

Arbetsdagen var bra. Chefen är tillbaka på plats efter en, som det låter på henne, helt underbar semester. Hon brukar vara uppspelt när hon kommer från någon resa, men det kändes nästan som om det var lite speciellt denna gång. Barcelona är kanske ett bra resmål.

Jag är lite förkyld och stod i valet och kvalet om jag skulle gå eller åka buss hem. Jag valde att promenera. Det gick faktiskt riktigt bra. Tyvärr fick jag skavsår... Jag hade ett par skor jag inte haft på länge och de ville inte riktigt vara med. Men det var hur som helst skönt med en promenad.

Hemma mötte jag Sofia i dörren. Hon och Hanna skulle på boxningsträning. Kul att de två gör något tillsammans... :)

Själv lagade jag mat och tvättade. Kunde inte låta bli Sofias rum så jag började städa där lite. Egentligen skulle hon göra det själv, med min hjälp, men men... Nåja, jag lämnade lite till henne oxå.

Sedan tog jag (med Mathias hjälp) och flyttade om lite datorer. Började ominställera en av dem så att Sofia kanske kan ta den. Hennes har ju inget ljud (trasigt ljudkort) och då kan det vara bra med en ny-gammal dator.

Just nu sitter jag och skrattar åt Lillen. Han försöker få fast alla bokstäver som kommer upprullande på dataskärmen. Undrar om han tror att det är små möss som man måste fånga... :)

Men nu är det nog dags för att gå och lägga sig och se lite på tv innan jag slumrar in...


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!