Onsdag 7 oktober 2009

2009-10-07 21:56:55 / 1 kommentarer ..


Trots spöregn och kraftig blåst så begav jag mig iväg ut i morse. Mot bussen styrde jag mina steg! Det var plusgrader så jag var inte orolig för halka. Ändå händer det plötsligt. Bambarabam så sitter jag där, mitt i en vattenpöl.

Snabbt reser jag mig upp men det är försent. Jag är dyngsur... Går till bussen och väntar... Och väntar... Och väntar... 15 minuter försent kommer det älskade fordonet. Gissa hur blöt jag var då... Det bara forsade vatten ner från min jacka och skärmen på min mössa. Suck...

När jag kommer till jobbet så säger min chef att jag absolut inte kan sitta i de där blöta byxorna eftersom jag är förkyld! Jag tänkte att det finns inte en chans att jag sitter på mitt jobb i enbart underkläder!!! Men chefen informerade mig snabbt om att jag skulle ta min fleece och ha den som kjol... Vad underbart vacker jag kände mig då!

Men byxorna blev torra och jag fick tack och lov klä på mig igen. :)

Idag fick jag ett mail från Sofias mentor. Under tidigare år så har det varit massor med jobbiga mail och telefonsamtal från skolan. I detta mail stod det bla så här:
Det går jättebra för Sofia och hon har jättebra närvaro. En trevlig tjej som verkar trivas bra i klassen, trots att hon har långt att åka, vilket glädjer oss.

De som inte känner till bakgrunden, förstår kanske inte. Men jag kan säga att jag blev så lycklig när jag läste detta, att det kändes nästan som att vinna högsta vinsten! Du är så duktig, min älskade Gummi!

Trots morgonens procedur, så bestämde jag mig för att gå hem efter jobbet. Vädret hade blivit mycket bättre, så jag kände att det kunde vara skönt med en promenad. Hemma började jag med middagen, och sedan fick jag besök.

Idag var det Ingela och Saras tur att komma och titta på katterna. De tyckte nog att de var söta, men tyvärr kände Ingela av dem (hon är allergisk)... :( Men det var ändå mycket roligt att de kom förbi!

Efter besöket fixade jag i köket och sedan blev det helt enkelt att sätta sig vid datorn...


Katterna sov och sov och sov... De var inte bekymrade över att vi hade främmande...


Bill på spaning under stolen.


Lillen visar att han faktiskt kan bli ganska lång...


HANDS UP!!!!


Kommentarer
Anonym

Vi läste idag,och blev så glad för Din skull, inte för att du blev blöt,,men för Sofia,och era fina katter. må gott hälsar

Monica o Lars

2009-10-08 15:15:18
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!