Söndag 11 oktober 2009

2009-10-11 21:27:14 / 0 kommentarer ..


Idag fick jag sova längre. Lillen var inte hungrig förrän vid 9.30-tiden. Tyvärr fick jag stiga upp med den hemska huvudvärken kvar i mitt huvud. Förbaskat... Det gjorde att min energi var i botten idag.

Men jag började med att ta ut katterna i sele. Bara en kort stund. De gillade det inte... Båda kröp längs väggen och ville bara in. Men de har iaf vant sig vid att ha selen på sig utan att försöka slita bort den. Så nog ska de lära sig att vara ute tillslut.

Sen kom jag ialla fall igång med att tvätta fågelburen. Har skrapat och sopat och dammsugat och skurat. Den blev tillslut mycket ren och fin.

Skrev till Marlene ett sms och frågade om vi kunde komma med buren. Det sms:et avslutade jag med "Kram Mamma". Så till svar fick jag "Hej mamma"... :) Det märks att det är Sofia som jag skickar sms till mest...

I alla fall så kunde vi komma till henne. Robin följde med som bärhjälp och tur var ju det. Buren är stor och klumpig. Dessutom är trappen upp till Mallan i cirkel. Nåja, det gick bra ändå och nu är buren på plats.

Marie var på besök hos Mallan och vi slog oss ner en stund för att prata lite och dricka lite kaffe. Sedan for vi hem igen.

När vi kom hem skötte jag om katterna lite. Borstade dem och klippte klorna. Sen blev det dags för middag.

På kvällen for jag till motionsgympan. Jag tänkte att jag kanske kan få bort huvudvärken med motion! Men jag kan oxå säga att det fungerade inte... :(

Så nu sitter jag här och funderar allvarligt på om det är sängen som är botemedlet. Tror det... Så vi får höras imorgon!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!