Söndag 18 oktober 2009

2009-10-18 21:08:03 / 0 kommentarer ..


Först vaknade jag kl 3 av katt-kurr... Sedan vaknade jag kl 5.30 av att SOS ringde (Mikael har jour). Sedan vaknade jag kl 6.00 av att SOS ringde igen... Åhhh!!! När ska jag få sova ifred? Vaknade kl 10.00 oxå, av att jag fick ett sms. Men det var ändå helt ok för kl 10 är det då dags att stiga upp.

Sms:et kom från Lena som undrade om de kunde komma förbi. Givetvis gick det bra och vi skyndade oss upp för att äta frukost innan de kom.

Lena och Wilma tyckte de var så söta mina små husdjur. Lena älskar ju verkligen katter så hon pratade på för fullt med dem... Något slags barnspråk pratade hon på och det var ganska kul att höra på henne... :)

De stannade i någon timme och vi surrade om allt från bilar till Turkiet. När de sedan for så åkte Mikael med Robin till Unbyn och kollade på en skoter. Själv städade jag undan och gjorde lite lunch. Hängde ut sängkläderna så de fick vädras ordentligt. Det är ju så härligt med nyvädrade täcken mm...

Jag ringde sedan till Annelie för att kolla hur de mår. De mådde ändå ganska bra och de var ganska uppspelta. Ikväll åker ju nämligen familjen till Turkiet! Tänk... Tidigt imorgon bitti (ungefär när katterna brukar väcka mig) så är de på hotellet i ett varmt och härligt land. Så underbart... Jag är faktiskt ganska avundsjuk, även om jag varit där nyss...

Mikael kom hem, bara för att fara igen. Han fick ytterligare ett larm från SOS, denna gång brann det på Stenvalls. I hyveln där Mikael jobbar... Det var bara maskinen som drabbades av branden (huset mm klarade sig) men han for dit för att kolla läget!

Mikael kom inte hem förrän en bra bit efter 18, så därför valde jag att inte fara på gympan med honom. Istället stannade jag hemma och åt middag med min älskade sambo...

När vi satt och såg tv ringde min farfar. Han hade legat inne i Umeå och fått en pacemaker inopererad. Det var inget som jag visste och nu var han hemma igen. Farfar sa att han mådde jättebra nu. Nu orkade han röra sig bättre utan att känna som om han "tappade orken". Han frös inte lika mycket som tidigare heller. Riktigt skönt att höra hur bra han kände sig och hur glad han var... :)

Jag och Matte såg Parlamentet och nu ska jag bara skriva färdigt här för att gå isäng och se Poirot!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!