Söndag 4 oktober 2009

2009-10-04 21:22:13 / 1 kommentarer ..


Vi vaknade riktigt tidigt idag. Det var ganska skönt. Jag ville inte erkänna det rikigt, men jag var inte helt kurant. Förkylningen har tagit bättre grepp om mig. Men jag kör min vanliga metod när jag blir sjuk. Ignorerar helt enkelt!

När vi tittade ut var det ganska vitt på marken. Det hade snöat under natten.

Vi åt frukost och satt och pratade ganska länge. Sedan klädde vi på oss massor och gick ut. Det var ändå en ganska skön dag ute, bara man har kläder ordentligt.

Tomas sågade bort en stor stubbe och vi kämpade ordentligt för att de skulle brinna upp. Härligt med eld, när man har den under kontrollerade former.

Eftersom jag och Mikael kom till Merras så flyttade Monica och Lasse (Tomas föräldrar som oxå var på besök) över till Torsten och Gunborg och sov där sista natten. Så mitt på dagen kom de ner allihop för att se hur vi hade det.

När vi tillslut insåg att det var dags för en lunch så gick vi in. Ingela fixade god mat, medan jag själv diskade. Efter det att vi ätit, så kändes det som om det var dags att börja fara hem. Det tar ändå 3,5 timmar att köra.

Så vi städade ihop och packade in i bilen. Tog farväl och sedan åkte vi iväg. Jag sov emellanåt så jag tyckte ändå det gick ganska fort hem.

Väl hemma packade vi upp och sedan har jag inte gjort mer idag. Mikael är på hockeyträning, men själv for jag inte på min. Hade inte hunnit ens, även om jag hade velat. Så nu sitter jag här och njuter av att mina söta katter busar för fullt här bredvid.


Vattnet nedanför stugan var alldeles täckt med vit snö. Förutom ett litet hjärta där det var öppet!


Ingela o Tomas stuga. Ingela har målat huset blått, och hon har inte glömt en del av väggen. Det vita på bilden markerar vars det skall sättas in en altandörr.


Jag tycker det var mycket bra att jag var så klok att jag tog med en varm jacka, mössa, vantar och vinterskor! Annars hade jag frusit!


Kommentarer
Ingela o Tomas

Tack för att ni kom och hälsade på oss i stugan :-)

Det har verkligen varit en riktigt rolig o trevlig helg. Vilken tur med vädret vi hade oxå, förutom en liten stund idag på fm. Kram

2009-10-04 23:15:47
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!