Tisdag 13 oktober 2009

2009-10-14 20:57:39 / 0 kommentarer ..


När jag vaknade skulle jag stiga upp och kolla om Fian var vaken. Skyndade mig ut genom dörren och i det mörka rummet uppmärksammade jag inte katten som satt precis utanför sovrumsdörren. Det innebar att Lillen fick prova på ett kort ögonblick som flygande katt. Jag råkade sparka till honom och han flög tvärs genom köket. Stackarn...

Vi väckte Sofia och såg till att hon tog sig iväg. Lillen och Billabong berättade sedan för mig att det måste minst ha varit tre veckor sedan de fick mat. Det stämmer ju inte riktigt, eftersom de fick kvällsmat ganska sent kvällen innan. Men jag gav de små raringarna mat iaf.

På jobbet har det varit en bra dag. Nog för att det har ringt ganska mycket, men dagen har ju gått fort.

Efter arbetsdagens slut så fick jag inte åka hem. Ingen av oss fick åka hem. Det var nämligen dags för månadens APT. Som vanligt var det mycket som vi fick veta och mycket som sas. Jag gillar arbetsplaststräffar, för det är enda gången som vi kan sitta ner alla telefonister samtidigt och prata.

Jag hade tänkt fara till dansen efter APT:n men det hann jag inte. Vi var så länge på mötet. Men det var ändå helt ok. Jag var regält sliten när jag kom hem. Alltså trött och slut i huvudet.

Dock hade jag lovat Fia att färga hennes hår, så det gjorde jag. Svart blev hennes färg denna gång. Hon passar riktigt bra i svart. Foton kommer när jag har hunnit knäppa något!

Sedan drack jag te och sen gick jag faktiskt isäng. Såg som vanligt Djurpoliserna, vilket jag gör varje kväll. Det enda jag ser på veckodagarna nu för tiden. Sedan släckte jag och somnade med två små underbarn på ena sidan och en djupt sovande man på andra sidan.


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!