Lördag 12 september 2009

2009-09-14 21:16:36 / 0 kommentarer ..


Idag tog vi oss upp strax efter 7 och gjorde oss klara. Idag var det nämligen dags för en liten resa. Till Umeå gick våran resa. När vi kom till Rosvik insåg jag att jag hade glömt kameran. Det grämde mig resten av helgen...!

Vi var framme strax efter 11 och åkte direkt till hotellet. Vi hade tur och vårat rum var redan klart så vi kunde checka in.

Rummen på Hotell Uman är så fina, och precis som vanligt blev vi mycket nöjda. Vi lämnade våra saker och gjorde oss redo för en runda på stan.

Vi började med en sväng på en skördemarknad som var på ett torg. Där såg vi mycket gott och nyttigt som de sålde i små marknadsstånd. Även Maud Olofsson lyckades vi få se i vimmlet.

Sedan gick vi på stan och tittade lite i affärer. Tyvärr var jag inte på något handlahumör idag, så faktiskt blev det inte en enda sak inköpt.

Vi brukar alltid äta lunch på O'Learys. Nu har de flyttat och istället är Allstars i deras gamla lokaler. Vi tittade på deras meny men kände inte oss sugna på deras mat och miljö. I stället valde vi Bishop Arms och deras mat. Mikael tog en barbaque-hamburgare medan jag valde en Cecarsallad. Båda rätterna OTROLIGT goda.

Bishop har ju massor med öl på fat och när bartendern hörde att jag gillade Falcon Bayersk, så tipsade han om ett öl som var liknande. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad det hette, men det var verkligen gott.

När vi ätit och suttit och pratat länge så gick vi tillbaka till hotellet och vilade. Jag kände mig inte alls trött, men en timmes sömn senare blev jag plötsligt väckt! Vi gick då och drack kaffe och åt en våffla innan vi åter vände upp till rummet.

Vi kopplade av med dusch, vin och massa prat innan vi gick ner för att äta middag. Efter middagen gick vi en kvällspromenad runt omkring i Umeå. Vi passerade en affär på tillbakavägen och köpte lite snacks. Resten av kvällen blev mycket lugn och mysig.

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!