Lördag 5 september 2009

2009-09-07 20:19:57 / 0 kommentarer ..


Idag vaknade vi i ganska lagom tid. Tog oss upp så att vi kunde sitta vid köksbordet för att äta frukost och lösa melodikrysset. Vi var duktiga idag och lyckades lösa hela krysset. Givetvis skickade vi in det för att kanske vinna pris nästa lördag.

Efter det gjorde vi oss klara för att åka iväg till stan. Vi var först på Peugeot för att kolla där. Vi provkörde en 308 och sedan en 208. 308 var en otroligt fin bil och jag gillade den skarpt. Sedan åkte vi till Åke Eriksson och provade Kia. Även den bilen var jättefin... Men jag vet inte vilken jag skulle välja om jag skulle köpa en ny...

Efter alla bilaffärer åkte vi till Dagobert för att inta lite lunch. Mycket gott och trevligt... ;)

När vi for därifrån åkte vi till Bilaffären (tror jag butiken hette) och hittade en Mazda som var jättefin, men den provade vi aldrig.

Väl hemma plockade jag och donade ett bra tag. Hann faktiskt vila en stund oxå. Sedan kom Britta på besök. Hon har ju varit i Turkiet, så hon kom för att fira Mikaels födelsedag i efterhand. En bra gäst för hon hade med sig middagen, smörgåstårta.

Vi satt och pratade utland, mest Turkiet. Söta Britta hade tagit med sig allt från kvitton till broschyrer. Ifall vi kommer att åka dit, så kan det vara bra för oss att veta... :)

Resten av kvällen blev mycket lugn. Jag hade en frukstansvärd huvudvärk så jag låg pall på sängen hela kvällen. Tittade på tv och slumrade helt enkelt...

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!