Måndag 28 september 2009

2009-09-28 21:34:12 / 0 kommentarer ..


Första arbetsveckan efter utlandet. Kändes bra och jag längtade tillbaka till jobbet. Idag har jag bestämt mig för att börja mitt nya "ta-mig-till-jobbet-liv". Så imorse var det här en Jenny som klev på bussen och använde busskortet. Även fast jag frågat Mallan och Sofia tusen gånger hur man gör, så fattade jag ändå inte när jag väl stod där. Tur att det var en snäll busschafför som kunde hjälpa mig.

Det var mycket roligt att träffa mina arbetskamrater igen. Jag har knappt kunna prata om annat än Turkiet och mina katter under hela dagen. :)

Jag, Mallan och Annelie gick upp till Apoteket på lunchen. Jag har köpt avmaskningsmedel till katterna. Annelie följde med som min lilla guru och såg till att jag köpte rätt sort.

När arbetsdagen var slut så tog jag och Mallan oss en promenad hem. Det var jättetrevligt och väldigt skönt. Vi surrade hela tiden och hann avverka samtalsämnen från allt mellan att "åka på raggen" till "dagens ungdomar". Hipps vipps så plötsligt var vi hemma!

Väl där blev det att fixa middag och sedan for jag och Mikael tillbaka till sjukhuset. Denna gång var det inte för att jobba, utan för att besöka Britta. Lilla söta farmor... Det märks att hon är lite sliten, men hon mår ändå relativt bra!

Hemma igen blev det att mata katterna med mat och avmaskningsmedel. Det gick bra, även om jag fick lirka lite med Bill så att han åt upp allt.

Nu kommer det nog inte att hända något mer för kvällen, men jag sätter iaf ut lite bilder från höstfesten på Holmen!

Klicka på bilderna för att se dem större.


 
Vi satt på baksidan av Lena och Peders hus, vid den vackra elden.


Husvärden Peder.


Marie, Mallan och husvärdinnan Lena sitter och myser.


Henrik, Mikael, Lena och Marie samtalar vid elden.

 
Tomas och Ingela var oxå med... :)



Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!