Onsdag 2 september 2009

2009-09-02 21:36:06 / 2 kommentarer ..


Igår, efter att jag hade skrivit i bloggen, så ringde Ingela. Först blev jag lite förvånad över att hon ringde så pass sent. Men så kom jag på vad det var. Och när jag svarade fick jag rätt... Ingela började nämligen om att dansa Linedance igår. Så hon ringde för att berätta hur det hade gått. Det var en uppspelt Pling som ringde mig... Jag blev riktigt avundsjuk på henne. Min dans börjar ju inte förrän nästa vecka...

Idag var jag tidigt på jobbet igen. Och det var lika bra det. När jag parkerade vid Baracken ringde första kollegan. Hon var hemma för VAB. När jag la på fick jag SMS från nästa, hon var sjuk. En ringde igår och sökte ledigt så hon visste vi skulle vara hemma. Jag pratade med chefen och sedan ringdes vikarien in. Tur det, för strax efter åtta ringde ytterligare en kollega och var sjuk. 

Dagens resultat blev väldigt lagom mycket att göra. Dagen gick fort, men man jobbade inte ihjäl sig! :)

Idag bestämde vi oss för att köra med MC Fyrkanten igen. Det var otroligt länge sedan vi körde med dem. Jag har inte gjort det sedan innan semestern. Tyvärr hände det lite saker som gjorde att vi inte tog oss iväg.

Men det gjorde inte så mycket istället satt jag med Fian och hjälpte henne skriva en artikel och sedan blev det matteräkning. Som belöning åkte vi sedan och solade. Svängde förbi Ica och köpte en mascara innan vi åkte hem.

När vi kom hem var det en tom plats i garaget. Mikael hade sålt sin bil! Så det kan gå... Det var en gammal taxikompis som köpte den av honom. När Mikael slutar i Sikfors och lämnar igen hyrbilen, då blir jag utan bil... Visst är det konstigt att JAG blir drabbad när han säljer sin bil...

Nu ska jag ta och göra mig i ordning. Snart ska jag se på tv och då är det skönt att ha krupit ner i sängen... ;)


Bjuder på två kort iaf:


Mathias vann choklad på Gröna Lund i somras...!



Gissa hur glad han var... :)


Kommentarer
Ingela

Jo, det var ju riktigt skoj att börja om med dansen igen efter några års uppehåll. Idag har jag varit en sväng till men det var inte lika mycket folk idag som igår. Lärde mig 4 nya danser idag.



Kul att Mikael har sålt sin bil :-)

2009-09-02 21:49:30
Cissi L

Muuuums!!!!

2009-09-03 07:41:35
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!