Söndag 13 september 2009

2009-09-14 21:24:35 / 0 kommentarer ..


Upp ganska tidigt för att äta frukost. Det är liksom någon speciellt med hotellfrukostar... :)

Efter den långa stunden i frukostrestaurangen gick vi upp till rummet och vilade och gjorde oss sedan färdiga. Vi drack kaffe och åt våfflor innan vi checkade ut.

Innan vi for från Umeå åkte vi till en blomsterbutik och köpte en liten blomma. Sedan stannade vi även på Hundai för Mikael ville kolla på bilar. Hittade en jättefin stor bil. Kostade ca 330 000 kr... Ska nog inte ha den...

Sedan ringde jag min farmor och sa att vi nu var på väg. Hon hälsade att vi var såå välkomna. :)

Det är en fin väg mellan Umeå och Lycksele måste jag säga. Många mysiga byar passerade vi. Strax före 14 var vi framme hos farmor och farfar. Det var HELT UNDERBART att träffa dem igen. Jag tycker det är så faschinerande att de inte ser äldre ut än vad de gör. Farmor är lite över 81 och farfar 89 och det skulle ni inte tro om ni såg dem. Jag hoppas jag brås på dem... :)

Vi stannade hela dagen hos dem. Det blev både fika, middag och efterrätt. Farmors mat är ingen dålig mat. Hon är helt klart den bästa kock jag vet...

Vid 18-tiden började vi bege oss hemåt och vi klev innanför dörrarna vid 21-tiden. En lång dag och helg, men jag ångrar ingenting. Helt underbart har det varit!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!