Tisdag 8 september 2009

2009-09-08 21:39:01 / 0 kommentarer ..


05.15 steg jag upp för att kolla om Sofia var vaken. Det var hon. 05.29 steg jag upp för att verkligen se att hon var uppe. Det var hon. 05.35 knackade Fia och sa att hon var uppe. 05.45 knackade Fia och frågade vilken ost hon kunde äta. 05.59 knackade Fia och sa att hon for. 06.05 fick jag SMS från Fia då hon berättade att hon glömt sina bananer. 06.10 ringde Fia och frågade om jag inte kunde skjutsa henne till stan och då ta med bananerna (jag sa nej).

Som ni hör, så har jag inte alls sovit mycket sedan klockan var kvart över fem imorse. Men jag får skylla mig själv. Jag är så nervös över att Fia ska försova sig så jag har sagt att hon måste knacka på dörren när hon stiger upp, så jag vet att hon är uppe.

Men trots all denna aktivitet har jag ändå varit rätt pigg idag. Det har varit mycket på jobbet så dagen har mer eller mindre sprungit iväg!

Ikväll har Mikael varit med Tomas och Niklas och kört cross, eller OffRoad eller vad det nu kallas deras leksaker. Själv har jag varit på dans. Linedance alltså... Idag började terminen i våran dansvärld. Denna termin ska jag dansa tisdagar och torsdagar. Jag ska hoppa av den lätta gruppen på onsdagar och börja i den lite svårare. Det är roligare plus att det är mindre folk än i onsdagsgruppen.

Så jag for till dansen lite tidigare för att prata med Lena, instruktören. Sedan satte det igång. Och jag säger bara det... SÅ HIMLA KUL... Alltså, det är ju bara så himla roligt. Ingela vet precis vad jag pratar om. Hon dansar ju oxå tisdagar och torsdagar, fast i Boden. Visst är Linedance en helt underbar motionsform!?

Jag kom hem vid 21 och Mikael kom hem strax efter mig. Han var helt lyrisk och tyckte att det hade varit otroligt roligt i skogen med grabbarna. Totalt genomsvettig var han. Det fanns inte en punkt på alla hans kläder som var torr. Och då menar jag ALLA kläder, utifrån och in... Kan någon förklara nöjet med det där, för jag fattar bara inte...? Köra tvåhjuling i skogen, på så besvärliga vägar som möjligt, så att man blir helt slut... Det måste vara ett nöje för grabbar... :)

Nu ska jag iaf ta och hoppa i duschen och sedan sängen. Är faktiskt mycket nöjd med min dag, speciellt med min kväll...!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!