Torsdag 10 september 2009

2009-09-10 21:47:21 / 1 kommentarer ..


Jag måste säga att dagen idag, har varit ganska lik dagen igår. Förutom att jag inte försov mig (tack och lov). Men själva jobbet har gått som på dans och dagen har sprungit iväg.

Mina arbetskamrater har hört fler än en gång att min lilla son ska åka iväg 100 mil bort från mig ikväll. Mathias ska nämligen till Stockholm på basketcup. Jag försöker vara duktig och inte behandla honom som en 4-åring, men det är inte lätt att släppa taget om sin minsting... ;)

Efter middagen drog Mikael iväg med "Grabbarna Grus" på äventyr i skogen. Jag lovade Mikael att jag skulle koka potatis åt honom till hans matback. Jag undrar hur länge potatis kan koka innan den förlorar all näring... 1,5 timme, är det för länge...? Jag satte ju nämligen på potatisen och sedan gick jag till datorn. Ingen bra kombination...

När det var dags åkte jag med mina barn till Ica och handlade. Sedan skjutsade vi Matte till tåget. Efter lite solning for vi hem och packade upp varorna. Jag kokade oxå nya potatisar åt Mikael. Denna gång satte jag igång äggklockan... :)

Sedan hände det inte mycket mer idag.

Fast en sak... Jaana skickade ett mail idag när jag och Annelie satt vid min dator. Jag svarade på det och skrev som avsändare J&A... Jag sa till Annelie, det måste vara vi som är Joakim von Anka, med tanke på våran signatur i mailet. Annelie sa att vi är ju inte rika, men det förklarade jag med att det är därför vi skriver &-tecken mellan J och A istället för v som Joakim skriver (JvA).

När vi sedan fikade så tog Annelie en kaka. Jag sa att det kan ju hon göra för hon är ju Ankan. Ankor gillar smulor... Annelie sa då att jag är ju så snål (=fikar aldrig) så det passar ju att jag är Joakim!

Så hädanefter kan ni kalla oss Jocke och Ankan! :)


Kommentarer
Ankan

Jaaa du Jocke - vi har ganska så kul vi! :)

Syns på jobbet!

Kvack kvack

2009-09-10 22:28:05
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!