Torsdag 17 september 2009

2009-09-17 22:23:47 / 1 kommentarer ..


Tack för kommentarerna om katterna. De är ju så söta. Och du på andra slingan, du är välkommen att hälsa på! Även alla andra förstås. Fast det får bli efter nästa söndag, eftersom vi åker bort nu på söndag.

Direkt klockan ringde imorse steg jag upp. Idag hade jag ju kattungar som väntade. De små stackarna låg på toaletten och tryckte... :)

Efter mycket gos och mys så åkte jag till jobbet. Fast först väckte jag Fian eftersom hon skulle vara kattvakt. Hon var ledig från skolan.

När jag varit på jobbet någon timme ringde Fian och sa att Lillen var borta. Hon letade över allt... På min lunch hade hon fortfarande hittat honom så jag åkte hem. Inte heller jag hittade någon katt, men vi förstod ju att han fanns någonstans.

På eftermiddagen så kollade jag Sista Minuten-resorna. Resan vi hittat var plötsligt sänkt med 1000 kr sedan i morse. Nu kostade den bara 1999 kr per person. Gissa om att jag blev ivrig. Jag ringde till Mikael och äntligen fick jag lov att boka resan. Så nu är det helt klart, vi åker till Turkiet på söndag. Så härligt!!!

Men jag var ju fortfarande orolig för katten Lillen. Han var ännu inte hittad när jag kom hem. Jag satte mig vid matskålarna tillsammans med Bill och försökte få i honom lite mat. Plötsligt hör jag ett jamande som inte kom från Bill!

Det visade sig att Lillen hade hittat ett litet hål och krypit in bakom köksskåpen och nu kom han inte ut. Så vi fick hålla på att riva ut massa saker och Mikael plockade t.o.m bort lite rör innan vi tillslut fick ut Lillen... Sötnosen var alldeles dammig, men nöjd med att vara ute... Jag, och framförallt kattvakten Sofia, var oxå mycket nöjda... :)

När katten nu var hittad så var det bara att slänga sig på cykeln och åka iväg till dansen. Idag lärde vi oss en dans men många snurrar hit och dit så man blev alldeles yr i bollen. Men den var mycket rolig...

Ikväll har jag bara suttit och lekt med katterna. Båda har nu ätit bra och Lillen har busat runt i köket massor... Bill är fortfarande lite försiktig och håller sig gärna i transportburen. Om man inte bäddar ner honom bredvid sig under en filt förstås...

Hinner inte med några bilder idag. Ska försöka slänga ut några imorgon!

Kommentarer
Hon på andra slingan

Hoppas att ni får en trevlig resa!

Vilken äventyr Lillen var med om. Tur att han kom fram till slut, även om det krävdes lite jobb.

Kram

2009-09-18 10:39:03
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!