Söndag 18 april 2010

2010-04-18 19:49:17 / 1 kommentarer ..


Jag hann precis fylla 38 år innan jag fick fara till fjällen. Det var värt all väntan. Jag tyckte det var så otroligt häftigt att vara där! Vilken natur! Jag är salig.

I torsdags var det fullt upp för mig. Jag skyndade hem, till Storheden och handlade med mamma. Hem med henne och cykla hem för att hinna äta innan det åter var dags att fara till Storheden. Denna gång med Mikael, Ingela o Tomas. Vi handlade inför helgen och fixade med massa saker. När Ingela o Tomas for hem packade jag klart innan jag for ut och sprang. Sedan var det bara att gå isäng.

I fredags åkte vi iväg. Vi rullade från gatan 5.25. Upp till Boden för att hämta våra kära reskamrater innan vi sedan drog mot fjällen. 10.15 var vi på plats och 55 minuter senare hade vi lastat av, ätit mackor och bytt om och så var vi på väg med skotern. Vi gjorde lunch och körde sedan 6,5 mil innan vi åter var i stugan. Kvällen bestod av god mat och god dryck...

I lördags var vi uppe tidigt och sedan for vi mot Nasafjäll. Det är en gammal silvergruva där. Så härligt att åka skotern där uppe på kalfjället. Ingela sa att det var som att åka bland molnen, det var så vitt och "bulligt" överallt. :) 18 mil blev det på skotern denna dag. 9 timmar var vi ute. När vi återvänt till stugan blev det god mat och god dryck igen!

I söndags kunde inte Ingela åka skoter, för hennes nacke tyckte att det hade hon gjort färdigt för i år. Så jag valde att stanna hemma med henne när grabbarna drog iväg på en egen tur. Jag och Ingela packade och satte oss sedan på bron och njöt. När Mikael o Tomas kom tillbaka åt vi lunch, lastade och började färden hem. Efter att vi lämnat av dem for vi förbi mamma en sväng innan vi kom hem. Huset stod kvar, Mathias och katterna levde, så allt var ok. Vi har packat upp nu och jag slog på datorn en sväng innan jag ska ut och springa. Mikael håller på att vinterparkera skotersakerna och tvättar bilen. Ikväll blir det Millenium på tv och i säng efter det.

Valde lite snabbt ut några av bilderna från helgen. Ni ska få fler lite senare!


Vårat ekipage när vi åkte iväg!



Utsikten från stugan.
 


Tomas o Ingela under färd.


Vi körde på en sten och körde fast mitt uppe på kalfjället. Det snöade och blåste storm precis då.
 


Så otroligt vacker!
 


Mycket vitt... :)


<3
 


På väg upp mot Nasa
 


Norska gränsen!


Kommentarer
Ingela

Tack för en underbar helg i fjällen :D

2010-04-18 21:24:11
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!