Tisdag 13 april 2010

2010-04-13 21:21:42 / 1 kommentarer ..


Måste ju tacka för kommentarerna på bloggen oxå! Du på andra slingan; det är lugnt! Man kan ju inte komma ihåg allt. Jag är så nöjd bara över det att jag fick hålla i din minsta ögonsten... :)

Och Sofias kompis Sofia! Tack söta du, jag hade verkligen inte förväntat mig det. Jag vet inte om du är inblandad i sången jag fick höra genom telefonen idag, men om det är så, så tackar jag även för det!

Jaha... Idag då!? Ja, jag cyklade till jobbet och trodde jag skulle avlida på vägen. Var nästan säker på att jag inte skulle ta mig fram. Det var motvind. Hata motvind säger jag bara... Men jag tog mig fram och var nöjd när jag väl satt på min kontorsstol.

Själva arbetet gick bara fint idag. Inte mycket att säga om det. På lunchen var vi upp till kiosken, men de hade slut frimärken tyvärr. Så vi fick återvända med oföruträttat ärende.

Har fixat så att Sofia får feriejobb via kommunen i sommar. Egentligen skulle hon inte få, men efter lite samtal och utredningar så godkände de henne detta år. Skönt!

När jag slutade så cyklade jag till mamma. Hon hade problem med tv:n. Får inte in några kanaler via digitalboxen. Så jag svängde in där på vägen hem och kollade läget. Har nu fixat det så hon har 85 kanaler att se. Nu borde hon ju kunna roa sig lite.

Hemma blev det att fixa middag och försöka hinna äta. När jag sedan skulle dammsuga så skulle Mikael sätta sig vid datorn (jag vet! Det brukar vara tvärtom). Mikael sa att datorn tjorvar och jag gick dit för att kolla läget. Det visade sig att datorn har kraschat! F*N F*N F*N oxå!!! Som om jag ska ha tid och fixa den oxå... Tur vi har en bärbar.

Jag fortsatte med att städa, medan Mikael gick ut för att byta däck och fixa med massa annat i garaget. Egentligen skulle vi ha farit till Retro Café i Boden, men vi hann helt enkelt inte. Kvällen avslutades med en joggingrunda och en härlig dusch efteråt. Just nu mår jag bara så där himla skönt som man kan må efter ett motionspass...! :)

Jag vet att det har varit dåligt med bilder på sistone, men men... Kanske kan jag bli lite bättre på det snart...
 


Kommentarer
Anonym

Vi saknade er på retro Cafe och det var faktiskt roligt träffa andra där. Många som kommer till vårt bröllop! På fredag ska vi åka till Pajala prata med prästen!

Kram

2010-04-14 21:51:46
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!