Torsdag 1 april 2010

2010-04-02 10:12:43 / 1 kommentarer ..


När jag gick till bussen spöregnade det. Gissa hur halt det blev då. Bussen var 30 minuter sen och det var precis att den tog sig fram. Bara en stund senare ställde LLT in alla bussar. Jag hade tur som tog mig till jobbet.

Alla kollegor, som skulle till jobbet, tog sig oxå dit. Bla Cissi. När jag står och hänger upp jourlistor så kommer hon och ger mig ett påskägg med en höna i. Så himla gulligt av henne. Hon hade hört när jag pratade igår om att jag så gärna ville ha ett påskägg med en sak i, så då gav hon mig det. Har jag underbara kollegor, eller har jag...!? <3

Cissi hade även med sig godis till oss alla, så några påskägg i godisformat har faktiskt ätit. Är det påsk så är det.

Var upp på apoteket och hämtade ut en ny burk medicin mot hans migrän. Den blir ju faktiskt bättre när han äter den här medicinen, men ibland är det fortfarande jobbigt för honom. Han klarar iaf av skola och basketträning nu, så det är ju bra.

Jag stängde växeln idag, så kl 17 tog jag mitt pick och pack och gick hem. Jag stod i valet och kvalet ifall jag skulle åka buss eller gå, men eftersom jag ätit godis insåg jag att jag hade inget val. Det var ju inte halt längre heller...

När jag kom hem var middagen klar och vi satte oss för att äta. Helstekt fläskfilé, ugnstekt potatis och supergod sås. Han är duktig kocken min... :)

Resten av kvällen bestod mest av mys o tv.

Kommentarer
Marja

Det måste jag säga du har en underbar sambo!

Hoppas att ni får en trevlig påsk och njuter av livet. Här bara solen skiner

:)

Kram

2010-04-02 11:51:37
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!