Torsdag 8 april 2010

2010-04-08 21:03:17 / 1 kommentarer ..


För er som undrar så kan jag berätta att jag faktiskt tog mig ut och sprang igår. Hela 25 minuter var jag ute. Jag är lite imponerad av mig själv måste jag säga.

När jag kom hem och hade duschat och stressat ner, så slog jag på tv:n. Där gick filmen Dirty Dancing. Jag vet att det är fånigt, men det är en av mina stora favoritfilmer genom livet. När jag såg den som mest kunde jag varenda replik i hela filmen. Fortfarande fanns de där någonstans i bakhuvudet, för jag pratade med skådespelarna hela tiden. Nostalgi... :)

Sofia är ju i Stockholm och hälsar på min faster. Igår fick hon följa med Marie och hennes jobb till Nationalhistoriska Museet. Marie jobbar med barn i åldern 7-9 år. Ett av dessa barn frågade Fian vars hon kom ifrån. Sofia berättade pedagogiskt och fint att hon bor i en stad i norra delen av landet som heter Piteå.

En stund senare säger samma barn att Fian ser väldigt svensk ut, fast hon kommer från det där landet där Piteå ligger... :)

Jag gillar inte barn speciellt, och skulle aldrig i livet vilja jobba med sådana små varelser. MEN jag inser ju att jag missar massor med härliga kommentarer från barns syn på livet.

Hur har min dag varit då? Bra måste jag säga. Förmiddagen gick i en rusch. Jag och Mallan tog en lunch uppe i restaurangen idag. Vi satt och kollade in alla id-brickor på de som gick förbi och hann få flera ansikten på de vi pratar med nästan dagligen i telefon.

Eftermiddagen bestod av möte med Teija och Dan-Christer. Vi ska igång med en kampanj! Mycket kul!

Efter jobbet gick jag till mamma och vi for till Storheden och handlade. På väg hem svängde jag in på Ica Supermarket och hämtade ut mitt paket. (Jag har fått böckerna nu, Fian). Sedan hem till mig och lämna alla varor och tillslut hem till mamma och lämna henne, varor och Mercan.

Jag tog mitt pick och pack och gick sedan hem. Där blev det middag och sedan massa dator. Härligt och avkopplande.


Kommentarer
Ingela

Heja dej som började springa igår, jag har bara börjat tänka tanken än... men när jag kommer hem blir det inte bara tanken på att springa som gäller utan då blir det att börja springa...



Ja tänk att Fian pratar svenska och ser svenk ut fast än hon kommer från Piteå :D.



Kram

Ingela

2010-04-08 23:15:47
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!