Onsdag 11 augusti 2010

2010-08-11 20:39:48 / 0 kommentarer ..


I morse var jag piggare tack och lov... Katterna har nog varit lugnare inatt, eller så har jag helt enkelt inte hört dem.

Jag tog Jasmine (min mc) till jobbet idag. Det var länge sedan jag körde motorcykel till mitt arbete. Någon vecka innan semestern var nog sist. Men det gäller väl att passa på medan det fortfarande går att köra.

Idag har jag beställt tid hos optikern för mig och mamma. Lika bra att ta oss båda på samma gång så slipper man fara dit så många gånger.

När jag slutade skyndade jag mig hem och åt lite gröt. Sedan drog jag och Fian iväg mot stan. Sofia gick och solade medan jag mötte upp Lena utanför Inpuls. Lena skulle nämligen provträna på "mitt" gym och vi hade bestämt att cirkelträning vore kul att prova. Även Maria Nylund hängde med.

Jag har aldrig gjort det tidigare, så jag visste inte vad jag hade att förvänta mig. Men det var olika stationer som man gjorde olika övningar. Jag blev iaf glatt överraskad över hur roligt det var, men kanske framför allt mest förvånad över hur jobbigt det var. Jag var genomsvettig efteråt... Till och med Lena, som aldrig svettas var blöt...

När jag duschat och gjort mig klar så mötte jag upp Fian vid bilen och sedan åkte vi till Storheden för att handla lite småsaker till hennes skolstart.

Hemma blev det att fixa med träningsväskan, diskmaskinen och att fixa lunch. Nu tar jag nog det lugnt resten av kvällen!
 


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!