Torsdag 12 augusti 2010

2010-08-12 20:26:22 / 0 kommentarer ..


Vaknade till ännu ett trist väder. Regn... Men det slutade ganska snart och även om solen inte riktigt ville komma fram, så var det ändå ganska varmt. Och regnet återsåg vi inte mer idag.

På jobbet har det (än en gång) varit en bra dag. Har suttit och skvallrat lite med Cissi och ibland inser jag att hon och jag har mer gemensamt än vad jag först trodde. Hon är en fin tjej och jag förstår precis hur hon tänker i vissa lägen... Stora kramar till Cissi Ludwig. (Som ropar nej om man säger Cecilia *ler*)

När jag slutade så åkte jag och hämtade min dotter. Hon är egentligen sjuk och mår inte bra. Men hon kämpar på med sitt arbete och jag är så stolt över henne. Hon jobbar sin sista dag imorgon och då åker hon hem till Rosvik. Det är då med mycket blandade känslor jag tänker på det...

Hur som helst så åkte vi till Storheden för att handla åt mamma. Hon hade skrivit en lång inköpslista. Bla lösviktsgodis. Hon ville ha sura, mjuka, söta och salta, men inga hårda och ingen choklad. Det är inte alltid lätt att få det rätt, men jag tror jag lyckades.

Hon ville även ha en ny väckarklocka för hennes har pajjat och det gjorde att hon försov sig i morse. Jag hittade en jättefin och väldigt enkel på Expert. Hoppas nu att den kommer att hålla.

Vi körde sakerna till mamma (installerade väckarklockan) och sedan åkte vi äntligen hem för att få lite middag. Jag har ikväll hjälpt Fian att städa. Hon skulle göra det själv, men hon är ju sjuk så... Nu ligger hon och vilar, Mikael ligger på soffan (han är oxå sjuk). Mathias åkte till en kompis och själv tog jag tillfället i akt med lite datatid... :)

Mitt i allt ihop plingade det på dörren och där stod Peder. Han var och körde lite hoj och kom förbi.

Idag visar jag lite bilder från midsommar. Bättre sent än aldrig... :)


Mathias i hatten


Midsommar på hägnan, som det ska vara... :)


Wilma och Lena


Och här kommer spelemännen


Karlar som grillar


Och kvinnor som tittar på


Lite lekar hann oxå utföras


Glada tjejer... :)
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!