Torsdag 19 augusti 2010

2010-08-19 21:54:55 / 0 kommentarer ..


Idag har det varit ytterligare en bra dag. Möttes på morgonen av en blond Anneli. Eftersom hon var mörkhårig igår när hon for, så kändes det konstigt att hennes hår var så ljust. Men det blev väldigt fint. Även om färgen var lite väl varm för hennes smak... :)

När jag slutade så skulle jag, Mallan och Lena åka till Boden för att gå ut och äta med Ingela. Lena skulle komma till jobbet kring 16.45-tiden. Men hon kom aldrig. Kl 17 ringde hon och sa att hon inte riktigt visste vars hon var, men hon såg en skylt där det stod akuten.

Det slutade med att vi tog bilen och åkte för att leta reda på henne. Hon är så söt, vår lilla Lena, som vimsar omkring, men ändå kommer rätt i slutändan.

Hur som helst åkte vi till Boden där jag åt en riktigt god kycklingsallad. Har lite ångest för att jag tog bröd, fast jag borde ha låtit bli. Men det var ju så varmt och när man smörade det smälte smöret sakta... Vem kan avstå från sådant? Inte jag tydligen, och det stör mig!

Efter vår trevliga middag med massor av skvaller, åkte vi till Ica Kvantum. Alla behövde vi handla lite grann och det var riktigt trevligt att gå omkring i "min" gamla affär sedan då jag bodde i Boden.

Te och kaffe intogs sedan hos Ingela medan vi samtidigt fick se massa bilder från deras semester-resa i Europa. Mycket kul... :)

Efter någon timmes surrande där, så åkte vi åter mot Sunderbyn och Gammelstad. Såg ett rådjur som sprang över vägen nästan hos Lena, och det var så gulligt... Skjutsade hem Mallan och åkte sedan hem till mig.

Berättade för Robin att jag ska börja använda ordet "Chilla" lite mer. Han frågade i vilket sammanhang jag tänker använda det och det vet jag inte riktigt. Men det kan tydligen betyda vad som helst, så om jag inte hittar något att säga, får det väl bli Chilla då... :)

Sov gott!
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!