Torsdag 4 februari 2010

2010-02-04 21:52:05 / 1 kommentarer ..


Strax efter jag klivit av bussen så ringde min mobil. När jag såg det var min mamma gick hjärtat upp i halsgropen. Hon ringder aldrig den tiden på dagen. Det visade sig att Bernt (min styvfar) var jättesjuk och var villig att åka till sjukhuset. Den som känner Bernt vet att han är MYCKET dålig om han vill fara frivilligt till sjukhuset.

Det visade sig vara vinterkräksjukan som drabbat honom. Han for aldrig till sjukhuset, men är ju hemma givetvis. Stackarn. Och stackars min mamma som är där med honom. Hur elakt det än är så tänker då inte jag fara dit!

När jag slutade så tog jag bussen hem. Det blev lite snabb mat och sedan på med kläderna igen. Efter två veckors uppehåll blev det äntligen dags att dansa! Det var såååååå roligt... Dock har jag problem med en fot, och den bestämde att vi skulle inte stanna riktigt hela kvällen. Men men, det var kul ändå.

Idag är det prick på dagen ett år sedan min mormor dog... Min allra sötaste lilla mormor. Tyvärr har jag alla bra kort på henne, på den externa hårddisken och jag orkade inte koppla in den idag. Men jag hade några kort även på denna dator. Dock har de några år på nacken...


Mormor ser ut som Tomtemor. Kläderna stämmer ju inte, men det vita håret och glasögonen på näsan! Gullemormor. Vigselringarna tog hon aldrig av sig, trots att det var länge sedan morfar dog.

 


Hon älskade alla sina sex barnbarnsbarn. Jag stod för två, Sofia och Mathias. Detta kort är från 2005 och då var Mathias 10 år. Han var inte så lång, men det var då inte Mormor heller. Som ni ser på bilden! :)


Det var inte lätt att få fina kort på henne. Hon fick alltid den här stirriga blicken! :) Bredvid henne ser ni mig, i storlek större... :(


Kommentarer
Dotter

åh, söt mormor ! hon blir så gullig på alla bilder tycker jag ! :)

2010-02-05 08:31:06
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!