Fredag 8 januari 2010

2010-01-08 19:59:11 / 1 kommentarer ..


Lite mildare idag, men ändå inte alls så varmt som man hade kunnat hoppats. Igår frågade jag faktiskt Mikael varför vi bor i det här kalla landet, men han kunde inte riktigt svara... Han skulle gärna bo i ett varmt land och jag brukar säga "aldrig i livet". Men när det står många minus på mätaren så blir man sugen på varmare breddgrader.

Det är ju fredag idag. Det är härligt. Jag gillar fredagar. Fast just idag har man ingen riktig fredagskänsla. Lite svårt att få det när det är röda dagar mitt i allt.

Idag har jag tagit något steg närmare mitt Nintendo Wii... Jag måste ju nå mitt delmål för att få mitt Wii och nu är jag lite nämare, fast det är ganska långt kvar... Kul dock att det går åt rätt håll.

Träffade Stefan och barnen idag. De var hit och hämtade Anneli. Han berättade för mig att en rastgård till katterna inte alls vore svårt att bygga, så det ska jag genast föra vidare till Mikael.

Jag hade tänkt gå hem från jobbet men det var fortfarande -25 när jag slutade och det kändes kallt. Mikael ringde strax innan jag skulle fara och han kunde hämta mig. Skönt med privatskjuts, även om det tyvärr innebär att jag inte får någon promenad idag.

Kvällen bestod av mycket god middag, lite vin och allmänt mys. En bra och trevlig fredag!

Lite bilder då:


Vad tror ni? Skulle jag passa som pirat? För visst ser ni att det är jag...?



Det här måste ju vara ett gammalt kort på någon avlägsen släkting till Anneli. Både mor och dotter på kortet är ju otroligt lika både varandra och Anneli... :P

 

För så här ser ju min goda vän och kollega Anneli ut... Likheten är slående...


Kommentarer
Anneli

Du hittade korten! Ja, det där är ju en avlägsen släkting faktiskt slående lik mig från förr - på den gamla hårda tiden :P



Du var minnsann en riktigt cool pirat - jag vill oxå vara :D

2010-01-09 00:04:53
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!