Lördag 30 januari 2010

2010-01-31 19:26:41 / 0 kommentarer ..


Idag fyller min vän Marlene år. Grattis på din 39:e födelsedag!!!

Själv vaknade jag av att alarmet gick klockan 06.45. Då var det bara att stiga upp och kolla att Mathias var vaken. Han skulle nämligen till Jokkmokk idag. Jag gjorde i ordning frukost och matsäck (som en duktig mamma) och såg till att han kom sig iväg. Precis när han farit steg Robin upp. Han skulle oxå på äventyr idag. Hans var att fara till Storklinten med en kompis.

När även han åkt iväg så funderade jag om jag skulle gå och lägga mig igen, eller om jag skulle inta duschen. Hör och häpna, men jag valde duschen! Jag var helt enkelt inte trött...

När jag gjort mig klar så gjorde jag färdigt frukost och sedan väckte jag och katterna husse. Katterna, som efter sin kastration piggnat ordentligt, busade fram och tillbaka genom hela huset i FULL fart. Härligt att se dem så pigga igen.

Vi åkte iväg för att kolla lite på tapeter. Jag skulle ha gråa med ränder. Det blev bruna med löv... Men jag är inte den som är rädd för att ändra mig. Jag tror det kommer bli såååå fint. Det är köket som ska tapetseras. Och kaklas. Och bytas tak. Med mera.

Efter tapetbeslutet åkte vi till Trend Café och drack kaffe innan vi for hem igen. Väl hemma började jag baka. Bakade rågsiktsbröd, så nu har vi det i några dagar. Fast det lär inte räcka länge...

Mikael gjorde en underbar lasagne till middag och sedan blev det bara riktigt lugnt hela kvällen.


Denna filt var i transportburen när katterna åkte iväg till veterinären. Efter det har Lillen blivit helt tokig i filten. I lördags drog han omkring med den i hela huset. Såg ganska kul ut när den lilla katten drog den stora filten.


Katterna mår hur bra som helst nu. Och Mikael skämmer bort dem som vanligt!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!