Onsdag 20 januari 2010

2010-01-20 20:02:25 / 1 kommentarer ..


Konstig morgon, för jag hade bilen. Tänk hur man kan ändra sig lätt. Jag har bråkat och protesterat länge mot att Mikael velat att jag ska börja åka buss. Inte förrän han sålde sin egen bil och behövde min, gav jag upp. Nu har jag inga som helst problem med detta. Det känns nästan tvärtom nu, besvärligt att ha bil. Speciellt nu när det är vinter och jag måste ha parkeringsplats och motorvärmare och allt det där...

Idag hade jag nämligen bilen för att min son skulle till läkaren och kolla upp varför han har så frukstansvärt ont i huvudet varje dag. Vi fick träffa läkaren Viktoria Bordas och hon var supergullig. Dessutom tyckte jag hon var ordentligt, frågade massor med frågor och gjorde en ordentlig undersökning. Det kunde eventuellt vara migrän han hade, men hon tyckte inte symptomen stämde riktigt. Så Matte ska tillbaka på tisdag morgon för att ta massa prover + ekg. Sedan blir det kanske datortomografi oxå. Vi får se...

Efter arbetet åkte jag till Storheden och Ica Maxi. Jag gick och strosade och handlade i lugn takt. Så härligt. Sedan insåg jag att jag nog är en liten bitch ändå. För det var endel föräldrar där med sina barn. Barnen verkade vara hungriga och trötta för överallt hörde jag skrikande ungar. Då plötsligt kommer jag på mig själv att hånle... Hånle mot att det inte är JAG som har dessa hemska barn med mig, utan jag får gå alldeles själv och vara ifred! :)

Väl hemkommen så hjälpte Matte mig att bära in allt och sedan blev det att packa upp och fixa middag. Efter det så var jag ganska slut måste jag säga. Jag har bara gjort det viktigaste. Typ tvättat och likande. Nu tänker jag bara gå och se på tv och enbart softa på tills det är dags att sova!


Kommentarer

hej!

hoppas att ni får hjälp av läkaren mot huvudvärk till din son. Min mellansonen brukar har migrän,,,illamående och ljuskänslig men det har blivit bättre med åren.

Kram

2010-01-22 08:16:53
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!