Onsdag 6 januari 2010

2010-01-06 19:28:52 / 0 kommentarer ..


Fick inte sova längre än till 9 idag. Men lika bra det kanske. Då blir det inte så svårt att somna ikväll. Som om jag brukar ha något bekymmer med det!!!

Efter frukost och eldning så åkte vi och handlade. Jag sa till Mikael att jag kunde fara själv, men han ville följa med. Och varför det undrar jag? Jag älskar ju att strosa omkring i affären medan han hatar det. I slutet var han döless och jag kände mig stressad. Borde ha fått fara själv...

Hemma packade vi upp maten, vilken tog en evighet. Vi köpte en julskinka på affären och skar upp den i skivmaskinen. Så nu har vi massor med pålägg i frysen. Mikael åkte sedan iväg med Robin på massa ärenden, medan jag äntligen satte mig vid datorn.

Kanske inte äntligen att jag satt just vid den, utan äntligen skulle jag göra något som jag längtat efter. Jag har nämligen en kurs om Photoshop som jag har velat gå, men hinner ju aldrig. Idag startade jag den. Den är på en skiva så jag kan gå kursen när det passar mig. Det var HUR kul som helst.

När Mikael återvände så gick vi en promenad innan jag satte mig vid datorn igen. Mikael höll på i garaget och efter några timmar kom han in. Så nöjd med att äntligen fått upp sin verktygstavla. Ibland är det så tydligt att det finns så olika saker som glädjer oss två.

Gjorde en jättegod pastagratäng och sedan har jag tagit mig en till datastund idag. Snart ska jag gå och göra Mikael sällskap vid tv:n. Ha det bra alla!


I julas tyckte Lillen att granriset kring adventsstaken var mycket intressanta!


Billabong tar ut sina aggressioner på klöspålen.


Har lekt lite i photoshop. Jag har ju bara lärt mig lite lite grann än, men här har jag gjort bilden svartvit, ändrat kontraster och ljus, plus att jag har gjort så att Sofia liksom glänser... :)


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!