Tisdag 19 januari 2010

2010-01-19 21:46:47 / 0 kommentarer ..


Förmiddagen gick med en alla hilskandes rusch. Först var det ju jobb fram till fikat. Kl 10 så gick jag upp till sjukhuskyrkan för att ha ett möte med en från personalen där. Det gällde deras hemsida som jag ansvarar för.

Ullis ropade att jag kunde ju hälsa Gud när jag var där, så det gjorde jag faktiskt. Jag gick in i andaktsrummet och sände en liten hälsning. Men eftersom jag inte är med i Svenska Kyrkan, så kanske han inte lyssnade. Men jag gjorde vad jag kunde iaf.

Väl tillbaka på min arbetsplats så började jag fixa och dona med ändringarna som vi kommit överens om. Och plötsligt så var det lunch!

Efter lunch fortsatte jag att jobba med lite andra saker. Gick igenom avvikelser och annat inför mötet ikväll. Efter eftermiddagsfikat så gick jag och Mallan upp till restaurangen och hämtade våra baguetter till kvällen. Det blev räkor, förutom till Ullis och Cissi som inte tål/inte tycker om räkor. De fick rostbiff... *intresseklubben noterar all viktig information*

Hur som helst så hade vi mötet efter jobbet. Det blev ett långt möte, men faktiskt ganska intressant. Jag är ju lite knäpp, men jag gillar att ha dessa möten. Det är enda gången alla telefonister kan sätta sig ner och diskutera utan att bli störda av något. Annars måste ju någon hela tiden svara i växeln.

Efter mötet packade jag och Mallan ihop vårat pick och pack och gick iväg hemåt. Det var en mycket trevlig och intressant promenad vi hade. Jag drev upp tempot ganska hårt, så det gick nästan snabbare att gå hem idag än vad det brukar göra... :)

Kvällen bestod av prat och dagen/morgondagen/helgen över en kopp te. Mysfaktor stor!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!