Måndag 19 juli 2010

2010-07-19 20:28:36 / 0 kommentarer ..


Så är vardagen tillbaka. Känns helt OK. Jag gillar vardag och rutin...

Fast precis som riktigt blev det inte. Jag skjutsade Mikael till Kallax flygplats imorse. Han skulle hämta sin hyrbil som han ska ha när han jobbar nu fyra veckor i Sikfors. Det innebar att jag inte var på jobbet förrän ca 7.50 idag. Jag som alltid är där senast 6.50... Men men, det gick ju bra det med. Jag börjar ju inte förrän 8 så jag kom ju inte försent iaf.

Arbetsdagen gick bara fint. Det var kul att träffa alla arbetskamrater igen (de som inte gick på semester nu förstås). Vi hade fullt upp på rasterna att prata och berätta vad som hänt under de veckor vi varit ifrån varandra. Lustigt hur mycket som kan hända på några veckor egentligen.

Jag började min vardag med att ta ut lite flexledighet. Jag åkte kl 16 och for in till stan för att lösa ut en gym-kort på Inpuls. Så nu himlar, ska här tränas. Ett helt år har jag på mig att komma i trim. Jag hoppas verkligen att detta ska lösa mina konditionsproblem... :P

Åkte sedan förbi Ica Maxi för att köpa lite müsli som jag ska ha till jobbet och sedan åkte jag hem. Där var Mikael och Farmor Britta i full fart med att fixa färdigt tårtan. Robin fyller nämligen 17 år idag, så självklart äter man tårta då. Fast vi började med att äta middag förstås.

Efter mat och fika (jag åt bara jordgubbar eftersom tårta klassas som onyttigt), så skjutsade Mikael hem farmor. Själv städade jag undan och fixade katternas middag innan jag slog mig ner i soffan med min bok som är så bra. Jag läser Hypnositören av Lars Kepler. Mycket bra...

Fian har sms:at några gånger om att jag måste komma igång med bloggningen, vilket jag nu gör. Dock blir det inga bilder idag. Måste återvända till min bok... :)
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!