Måndag 26 juli 2010

2010-07-26 21:29:49 / 1 kommentarer ..


Herregud vad jag sovit dåligt inatt. Jag hatar det! Men ändå var jag inte trött när jag vaknade på morgonen, och det var ju skönt. Hela dagen har faktiskt gått bra.

Idag har jag haft det ganska bra. Själva dagen (dagtid) har varit helt normal. Fortfarande är det ju lite lugnare på jobbet, så det har inte varit stressigt. Har varit ute och gått lite grann och lyssnat på min ljudbok som är himla bra. :)

När jag slutade blev det att skynda till Storheden och handla till mamma, sedan iväg hem för att äta och packa. Jag och Fian for iväg till mamma och lämnade varorna där, innan vi sedan for till stan. Jag skulle på Inpuls och Fian skulle till solariet.

På Inpuls tränade jag Aerobic. Oj oj oj... Nu var det något år sedan jag tränade det, men det var så himla kul. Det är ju faktiskt ett sätt att dansa måste man säga. Tjejen som hade den här kursen älskar att dansa och gör sina koregrafier väldigt mycket som att dansa. Men det gör inget, var bara skoj!

När jag kom därifrån hade pappa ringt, så jag ringde upp honom. Han ville bjuda mig och min familj till honom den 7 augusti då han ska ha sin 60-årsfest! DET blir himla roligt. Fian var väl inte så glad att det var just det datumet, pga Lulekalaset som är då, men man kan inte få allt tyvärr...

Jag hämtade oxå ut ett paket på vägen hem från Inpuls. Så nu har jag ytterligare två böcker att försöka pressa in i bokhyllan! :) Sådant gillas...

Har betalat räkningar, fixat med tvätten och gjort matbackar. Men NU ska jag slappa en stund för att sedan gå till sängs och sova!
 

Kommentarer

Roligt för dig fara till 60-årsfest!

Kram

2010-07-27 20:30:37
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!