Onsdag 28 juli 2010

2010-07-28 21:49:44 / 0 kommentarer ..


Idag hade jag bestämt mig för att inte träna. Det innebar att jag inte har så bråttom hem. Det i sin tur innebar att jag kunde cykla, eftersom vädret också var underbart. Men helt underbart var det faktiskt inte att cykla. Pga rötmånaden blir man lätt klibbig och det är ju jobbigt.

Det är fortfarande ganska lugnt på jobbet och vi börjar nästan bli lite less. Dagarna blir lätt långtråkiga om man inte har så mycket att göra. Men det är väl bara en tidsfråga. Tror att det blir bättre redan nästa vecka.

När jag slutade idag, cyklade jag hem och åt middag tillsammans med Mikael. Vi tänkte sedan ta en mc-tur ända upp till Kyrkbyn, men precis när vi skulle fara så började det regna. Istället tog jag och Fian bilen och åkte till Storheden. Var bla in på Parelle och tittade på parfymer. Många sorter är det som man vill ha.

Vi var oxå på Coop och handlade till lilla mamma. Hon hade nästan slut mat, så vi köpte bla laxlåda som hon kan värma.

Sedan åkte vi ändå förbi i Kyrkbyn eftersom det inte alls regnade så mycket. Där träffade vi flera bekanta. Bla Anders Hult som berättade om sin Norgeresa. Det hade varit mycket blött...

Efter det stoppet åkte vi till mamma, som tyckte att det var som lilla julafton när vi kom med alla varor.

Åter hemma igen så provade jag alla mina bikinis som jag beställt. Sju toppar och två underdelar. Jag behöll tre toppar och två underdelar. Resten fick Fian...

Sedan blev det oxå bestämt att jag och Mikael åker till Lidköping i helgen. Vi far på fredag, direkt jag slutar och så kommer vi hem på söndagkväll. Det blir roligt... :)

Men nu ska jag gå i säng och fortsätta läsa min bok som är så bra. Tjing på er...!
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!