Söndag 25 juli 2010

2010-07-25 22:27:08 / 0 kommentarer ..


Uppdatering av helgen:

Fredag 23 juli
Idag firar jag och min kära sambo att vi varit tillsammans i 4 år! Oj oj vad tiden går fort... Men det gör väl det när man har det bra.

Tog bilen till jobbet eftersom det var storm ute. Och inte var det varmt heller... Men vi satt ändå ute på rasterna och det var riktigt härligt.

När jag slutade åkte jag förbi hos mamma och där satt jag en stund innan jag åkte hem. Katterna var otroligt sugna på att få komma ut så jag satte dem i deras koppel hemma och det var de nöjda med. Mikael kom hem och hade med sig en STOR och fin blombukett! :)

Vi satte oss med varsin god drink på altanen och njöt av solen, innan vi några timmar senare gick in och lagade middag. Sedan blev det bara lugna stunder i soffan och kikade på tv. En bra och mysig kväll alltså.

Lördag 24 juli
Vaknade och låg och drog mig ett tag innan jag steg upp. Blev otroligt glad när jag kände vilken härlig värme det var ute. Så jag skyndade mig att ta fram solstolar och annat så att jag kunde placera mig skönt. Mikael fixade med garaget och båten och var där hela dagen.

Jag kan säga att jag gjorde i stort sett INGENTING på hela dagen. Satt mest på altanen och hann läsa ut en bok. Det var otroligt skönt och avkopplande.

På kvällen grillade vi hemmagjorda hamburgare och sedan blev det film hela kvällen.

Söndag 25 juli
Även denna dag vaknade jag ganska tidigt, men låg och drog mig i någon timme. Det är så skönt att inte behöva stiga upp direkt man vaknar.

Tyvärr visade det sig vara regn ute idag. Och kallt var det... Men när Mikael åkte iväg till Storheden för att "valla" sin mamma, gick jag till mitt skrivbord. Har verkligen misskött mig med ordningen där, men det är nu fixat. Alla papper är i pärmar och alla saker är där de ska vara. Snygg med andra ord. Så det var väl lika bra att vädret var sämre, så att jag fick detta fixat.

Vi åt sen lunch idag, ca 14.30 satte jag mig ner med en tallrik gröt. Precis när jag ätit den färdigt, så ringde chefen. Det visade sig ha skett en stor bussolycka utanför Piteå och växeln var tvungen att öppnas. Jag ryckte åt mig mina saker och drog iväg. PK och chefen kom oxå.

Vi satt ända fram till 19.00 med växeln öppen innan vi fick stänga ner och åka hem. Då for jag förbi mamma en sväng och kollade läget där, innan jag for hem.

Fian kom till oss ikväll. Hon ska börja sitt sommarjobb imorgon och eftersom det är i Kyrkbyn så ska hon bo hemma i tre veckor. Fast hon åker hem på helgerna. Det blir iaf trevligt att ha henne hos mig ett tag!

Nu blir det tv, tills det är dags att gå och sova!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!