Onsdag 16 juni 2010

2010-06-16 21:16:54 / 0 kommentarer ..


Idag var det inga problem att stiga upp. Men solen sken så vackert utanför sovrumsfönstret, så det var väl därför kanske... :)

Var som vanligt på jobbet i mycket god tid. Trivs bra när jag får pyssla och dona i fred på morgonen.

Marlene, som bara har någon dag kvar innan semestern, längtar så att hon håller på att bli galen. Själv jobbar jag ju en vecka till och den riktiga längtan har inte riktigt infunnit sig ännu.

Jag tog flexledigt en timme idag och åkte iväg på Storheden för att möta upp Fian där. Vi sprang in en snabbis på H&M för att kolla lite. Där höll de på plocka upp massor med reavaror. Fort var det gjort, så hade jag plockat på mig två kortärmade skjortor och fyra linnen. Alla sex plagg för 300 kr totalt. Sådana klipp gillar jag.

Vi gick sedan in på Toys'r'us och köpte lite presenter till Linn och Maja. Sedan hann vi även in på Coop för att handla till mamma.

Ringde till Matte och han fixade middagen tills vi kom hem, så det var nästan bara att sätta sig och äta. Jag och båda barnen åkte sedan till mamma för att lämna varorna. Jag insåg att jag hade slut bensin i bilen och frågade snällt om jag kunde få ta Mercan upp till Boden. Det var inga problem, så vi gled iväg i finbilen...

Hos Anneli och Stefan var det fullt med folk. Alla för att gratulera Linn som fyller 10 år imorgon. Jag, som inte kunde åka på Majas kalas för någon vecka sedan, hade även med presenter till henne.

Vi fikade (fast jag drack bara te) och surrade i någon timme innan vi drog vidare. Då for vi till Ica Kvantum och handlade lite småsaker innan vi återvände hem.

Nu är jag otroligt trött och önskar att jag kunde få gå och lägga mig. Kanske kan jag det oxå... Fian är ju här, men jag har precis lånat ut tredje boken i Twilight-serien, så hon lär vara upptagen i några timmar, tills boken är slut... Det är så underbart att båda mina barn älskar att läsa, precis som jag! :)
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!