Torsdag 17 juni 2010

2010-06-17 21:08:33 / 1 kommentarer ..


Ja, man ska verkligen aldrig sluta förvånas. En del vrider och vänder på saker så att det ser ut på ett helt annat sätt, än vad det egentligen är. Det som är mest besvärligt, är när utomstående blir indragna och inte ser hela historien... Men sanningen kommer att stå som segrare. Vänta och se...

Idag har jag kört Mercedes till jobbet. Det var som coolt... Jag gillar verkligen bilen, men den är ganska dyr att köpa och att äga. Tyvärr...

På lunchen gick jag och Anneli upp till "huset" så att A fick köpa sig lite lunch. Annars har vi mest jobbat på som vanligt. Satt ute på fikarasterna och det var en pärs. Jag fattar inte varför det ska komma spindlar och göra oss sällskap. Jag vill inte ha sällskap av dem! Ska det vara så svårt att förstå...?

När jag slutade åkte jag bara hem för att äta och tog sedan ut Jasmine och åkte till Boden. Denna gång för att fara till Marja och fika. Hon fyller år idag (GRATTIS MARJA) och så har hon ju blivit färdig arbetsterapeut nu. Så himla kul för henne. Där satt vi och tittade på bröllopsfoton och hann prata om allt från ADHD till Trollstigen i Norge. Kul när man har mycket att prata om.

Hade bara tänkt stanna ca en timme, men blev där nästan två. Så jag fick skynda mig hem för att både hinna duscha, fixa matlådor och packa inför helgen. Imorgon åker vi ju nämligen till Fårön för att fara på MC-träff. Det blir nog jättetrevligt, hoppas jag!

Jag har gjort allt utom att packa, så det är väl dags för det nu! Önskar alla en trevlig helg!!!


Kommentarer

Tack att du kom på festen! Hoppas att inte var jättetråkigt för dig lyssna på oss vi föräldrar som pratar om våra barn med diagnos autism och ADHD. Det är nästan samma sak om man pratar med hojfolket om olika mcyklar tror jag:):)

2010-06-20 20:29:04
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!