Onsdag 17 mars 2010

2010-03-17 19:47:44 / 0 kommentarer ..


Imorse valde jag att inte äta yoghurt till frukost. Men det förstod ju inte söta Bill som är van att få slicka skålen varje morgon. Jag fick så dåligt samvete att jag gick och hämtade en liten skål med lite yoghurt i så att han skulle få sitt vanliga morgonsmask! :)

När jag var på jobbet så fixade jag och donade med allt möjligt, innan jag började jobba. Jag är ju alltid där 7, vare sig jag börjar 7.30 eller 8, så jag har gott om tid att pyssla på. Gillar det!

Idag har jag och Anneli jobbat med vårat kvalitetsarbete och rutinarbete. Det är så himla skoj att jobba med det. Dagen bara sprang iväg och plötsligt var klockan 16 och dags att återgå till växeln. Eftersom jag stängde idag, så var jag tvungen att göra sista timmen som telefonist. Men jag älskar ju det med så det var ok. Med andra ord så kan jag säga att min arbetsdag gick i ett rasande tempo.

Jag kan oxå säga att det rasande tempot fortsatte efter jobbet oxå. Då gick jag nämligen hem. Men trots att det var -9 grader så tyckte jag att det var kallt och jag frös när jag kom hem. Tur att min älskling var hemma och hade börjat elda. :)

Ikväll har jag pratat med Fia. Hon har varit och hälsat på sin farmor och farfar. Hennes farfar är tyvärr sjuk så vi hoppas att han ska krya på sig snart...

Nu ska jag gå och se på tv hade jag tänkt. Kramar på er alla!


Billabong med sin söta tunga.


Det är få som sover så sött och avslappnat som Lillen.


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!