Onsdag 24 mars 2010

2010-03-24 20:03:29 / 1 kommentarer ..


Idg har det oxå varit en bra dag. Jag gillar det... :)

Jag funderade idag på hur lätt det är att dömma andra efter sitt eget humör. Idag var det en som tyckte att allt var jobbigt och trist. Dessutom tyckte hon att de hon pratade med var på dåligt humör. Jag tror säkert att hon har helt rätt och jag säger absolut inte att denna person hade fel.

Däremot undrar jag hur det hade varit om personen i mitt närhet, hade varit på det allra bästa humöret och pratat med exakt samma människor. Hade hon fortfarande tyckt att hon pratade med personer som varit på dåligt humör? Eller hade hon inte reagerat?

Jag tror faktiskt det är så att ju mer negativ man själv är, ju mer negativ ser omvärlden ut. Är man positiv och glad, känns omvärlden inte så tokig. Division Service har varit på kurs med en Björn Johansson. Han säger att man kan påverka hur dagen ska bli bara genom sitt sätt att tänka. Jag tror mer och mer att han har rätt.

Därför är det bästa att göra som Ingela alltid säger: Tänk minst två positiva tankar för varje negativ. Till slut tar det positiva över helt! Så imorgon utmanar jag alla att tänka positiva tankar hela dagen! :)

Kan inte påstå att jag har gjort något speciellt idag. Har mest bara jobbat, promenerat, pratat i telefon, lagat mat (och ätit den), eldat, städat, sett på tv, haft kattmys och läst bok.

Idag bjuder jag på bilder från Mikael och Robins tur till Årrenjarka.


Här är de på väg upp mot fjällen och äventyren!


Vackert


Pärlan på sitt första fjällenäventyr.


Som ni ser hade de några mycket härliga dagar. Vad ska man annars tycka när man får softa så här!



Kommentarer
Ingela

Jo, jag tror oxå att ju mer positiv man är desto mer positivt ser man på omvärlden och därför är det bra med 2 positiva tankar för varje negativ tanke.

Det är ju inte alltid lätt att tänka så men det funkar ju faktiskt när man väl gör det.



Härliga fjällbilder, längtar till våran fjälltur :D



kram

2010-03-24 20:45:31
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!