Söndag 14 mars 2010

2010-03-14 19:59:56 / 1 kommentarer ..


Tidigare så har jag alltid skrivit in de dagar jag missat, i efterhand. Men det gör att det tar längre tid att blogga och jag har bestämt mig för att bloggen inte ska bli ett krav och ett måste. Därför summerar jag istället de dagar jag missat i ett och samma inlägg.

Fredag 12 mars 2010
Idag tycker inte jag att det hände något speciellt direkt. Jag började morgonen med att ringa för att få upp Fian så att inte hon skulle försova sig. När jag sedan stod på busshållplatsen åkte mammas skjuts förbi, utan mamma. Så jag ringde henne och frågade varför hon inte skulle på jobbet. Det visade sig att hon hade försovit sig. Hon ville inte fara på jobbet, men jag puschade på henne och sa att hon skulle ta färdtjänsten. Ganska snart blev hon ivrig att komma iväg och det slutade med att hon tog färdtjänsten till jobbet. Perfekt!!! :)
Resten av dagen gick bara fint och när jag slutade tog jag en promenad hem. Kvällen bestod av god middag, lite vin och finalen av På Spåret. Mysigt!

Lördag 13 mars 2010
Upp tidigt och gjorde oss klara för en skotertur. Vi hamnade ute i skärgården på en ö som heter Stensborg. Där grävde vi ner oss och satte oss på renskinn och njöt i den strålande solen. Det var helt underbart. Vindstilla och starkt solsken, då är det inte mycket att klaga över.
När vi skulle hem tog vi en annan väg. Plötsligt var vi vid flygplatsen, då förstod jag att jag (som vanligt) inte hade kontroll på lokalsinnet... :) Den sista delen hem var mycket guppig och jobbig att åka på, men i övrigt var den en jättehärlig skoterdag!
När vi kom hem så packade vi upp, tog en dusch och packade med våra saker som vi skulle ha till mamma. Bland annat katterna. Men idag var de inte alls sugen på att följa med och jag fick kämpa som tusan innan jag fick båda katterna instängda i buren. Hos mamma gick det sedan bra med alla katter. Bill och morbror Frasse har blivit jättebra kompisar och busade hela tiden vi var där. Lillen var mer eller mindre skräckslagen och höll sig gömd hela tiden vi var där.
Vi åt god middag och såg lite hockey innan vi åkte hem och såg melodifestivalen. En härlig lördag!

Söndag 14 mars 2010
När vi vaknade var vädret jättebra, men vi insåg att idag skulle vi inte åka skoter. I stället ringde vi mamma och frågade om vi skulle ta en biltur ut till Klubbviken. Mamma blev jätteivrig över att få fara på utflykt. Man blir riktigt glad i själen av att göra någon så lycklig.
Mamma fick sitta fram och pratade konstant på vägen ut. Väl framme intog vi en laxmacka och drack kaffe. Vi satt ganska länge och småpratade innan vi åkte iväg. Vi tog en sväng iväg ut mot Junkön oxå innan vi åkte hem med mamma. Eftersom jag satt bak så blev jag såklart åksjuk. Men det var det värt, för mammas skull.
När vi kom hem tvingade Mikael mig att gå på promenad. Efter det fick jag vila och sedan åkte vi till mamma för att äta middag. Idag gjorde kocken (=Mikael) lasagne. Han är kung på lasagne, det kan jag lova...
Kvällen har bestått av data för mig, medan Mikael har suttit med en vän och planerat nästa helg. Han ska till Årrenjarka då. Själv har jag lovat mamma en tur upp till Haparanda och IKEA.

Idag bjuder jag på bilder från bilturen ut i skärgården!


Mamma och jag när vi precis har parkerat på Klubbvikens parkeringsplats.


Mamma var jätteduktig och kämpade och gick hela vägen upp till restaurangen. En rökpaus på vägen blev det förstås. :)


En rökpaus blev det oxå när vi kom fram, och när vi hade fikat...


Dagen var otroligt vacker! Detta är när vi gjorde ett stopp på vägen ut mot Junkön.


Kommentarer

Det ser härligt ut! Så vacker!

Jag och Christer åker till Pajala imorgon att fixa lite inför bröllop!

Ha det bra

2010-03-17 21:34:05
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!