Tisdag 9 mars 2010

2010-03-09 20:49:52 / 0 kommentarer ..


Kattjävlar... Det finns två blommor som jag verkligen gillar. Just de två blommorna har katterna lyckats riva ner och krossat blomkrukorna på. Jag smusslade undan lite skärvor så inte Mikael skulle upptäcka det, men aj så arg jag blev.

Jobbet... Underbart ställe. Lyckades ta mig på två promenader på rasterna. Härligt i detta vårväder. Lite mc-känsla får man när man går på asfalt, det måste jag erkänna.

Vänner... Tänk att jag är lyckligt lottad och har vänner som jag känt i 25 år. De kan man prata med mycket om. Är det så att man misstänker något är galet så är det bara att ta upp det, så löser det problemen!

Barn... Jag, som alltid sagt att jag inte ska ha barn, blev mor mycket tidigt i livet. Nu är det inget jag ångrar. Det är en härlig känsla när dottern börjar bli vuxen. Att lära sig att ha balans i köket är inte lätt dock. Igår hade hon pommes, men inga hamburgare. Hon hade makaroner men inga köttbullar osv... Charmigt.

Mamma... En människa jag kan vara mycket arg på, men samtidigt en människa jag kan försvara i dödagar. Utan henne skulle jag inte överhuvudtaget finnas, så tacksamheten finns där.

Sambo... Det finns nog ingen som kan säga att kärleken är enbart en lek. Det är blodigt allvar. När det blir allvarligt så måste man offra saker och man måste ge saker. Det är inte alltid lätt, men det är värt det. Att vara älskad och få älska någon det är något alla borde få uppleva!

Jag älskar mina små ting i livet. Allt från katter till Mikael. Så är det bara... :)

Ikväll träffade jag mina gamla godingar. Dvs mina vänner som jag har haft längst i livet. Även fast vi inte träffas så ofta allihop, så känns stunderna tillsammans som om vi umgicks jämt. Härligt!

Vi var på Thai Thai och käkade. Kan varmt rekomendera dem måste jag säga. Väldigt härlig inredning! Min mat bestod av Sushi. Jag är såld... Fy tusan så gott! Gillar det verkligen... I ca 2 timmar satt vi på restaurangen och njöt och pratade.

Ingela skjutsade hem oss och jag hamnade här vid datorn. Hann med ett snabbt stopp på Ica och hämta ut ett paket oxå. Mera böcker... Ca 32 stycken blev det i år på bokrean...


Min middag. Ser inte så mycket ut, men jag blev proppmätt. Jättegott!




Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!