Torsdag 18 mars 2010

2010-03-18 20:22:49 / 0 kommentarer ..


Kl 5.30 ringde jag min mamma för att se till att hon vaknade. Tur att jag ringde, för hennes väckarklocka är helt puckad, så mamma sov i godan ro. Men som sagt så vaknade hon när jag ringde.

Kl 7.30 så ringde jag och väckte min dotter för att hon skulle vakna. Där handlar det mest om "jag vill sova längre hela tiden" som är orsaken till att hon inte vaknar.

Tur att jag är mellangenerationen som håller koll på allt och alla. JAG har då inga problem att vakna. Klockan ringer kl 5 och jag känner mig redan gå ganska pigg! :)

Arbetsdagen har varit mycket bra och jag känner mig nöjd över det jag gjort.

När jag slutade så tog jag mitt pick och pack och började gå. Jag hann kanske en tredjedel av vägen innan Mikael kom. Han skulle nämligen hämta upp mig efter vägen, för att vädret var så dåligt.

Det var tur att han gjorde det för min fot ömmade regält. Foten var oxå anledningen till att kvällen inte blev som planerad. Jag skulle fara på dansen, men insåg att jag inte kunde dansa med smärtan. Dock funderade jag ändå på att fara, men Ulrica tog beslutet åt mig att inte fara.

Istället for jag med Mikael och Robin på affären. De två handlade inför deras resa till fjällen i helgen, själv handlade jag inför min myshelg hemma.

När vi kom hem kom Mikael på att han glömt köpa hamburgare. Jag erbjöd mig att åka och handla dem. Det innebar att jag fick köra lastbil. Mikael hade lastbilen från Stenvalls... Alltid kul att köra något annorlunda. Det är ju en mini-lastbil givetvis, annars hade jag inte fått köra den.

Resten av kvällen har jag mest gått omkring och tittat på när grabbarna packade. Imorgon kommer lugnet att sänka sig över detta hus. Iaf fram tills att Fian kommer... :P


Jag, Mamma och Fian ska ta ut Diamanten (=Bernts merca) på äventyr på lördag! :)


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!