Torsdag 25 mars 2010

2010-03-25 20:43:30 / 1 kommentarer ..


Idag fick jag det bevisat för mig. Jag har blivit gammal! :(

När jag satt och tittade mig i spegel så upptäckte jag ett grått hårstrå i luggen!!!!! Och inte nog med det. När jag tittade vidare så hittade jag ETT TILL. Anneli kom för att se och hon hittade ytterligare några. Jag trodde jag skulle svimma.

Men jag bestämde mig på ett ögonblick; i helgen ska håret färgas!

Det är bara det att det finns ytterligare en anledning till en ålderdomsvarning. Jag har alltid sagt att det är så många som väljer att börja köra customhoj när de blir äldre. Nu har jag själv blivit sugen på en custom. Gammal eller inte, må ju vara osagt, men sugen är jag.

Idag har jag föresten något att fira. Inte bara jag, utan även Ingela. Idag är det nämligen exakt 5 år sedan som vi körde motorcykel för första gången! Tänka sig, vi körde motorcykel. Många tusen mil och många mer kubik har det blivit sedan dess och jag ångrar inte en enda sekund!

När jag slutade mitt arbete idag så gick jag raka vägen till mamma. Där tog vi mercan och åkte till Storheden för att handla. Mötte Anneli och Hansson där och fick svamla på lite med dem innan jag sedan fick springa några varv för att hitta mamma. Trots att hon går med rullator så hinner hon otroligt långt.

Efter handling så åkte vi hem med mamma, varor och bil och sedan gick jag hem. Idag blev det tortellinisoppa till middag. Det var verkligen mumsigt måste jag säga! Jag blev glatt överraskad över hur gott det var.

Nu ikväll har jag suttit och lekt med datorn och känner mig nöjd med att det är fredag imorgon. Äntligen får jag umgås med min älskade igen.


Det är en sådan här mc som jag vill ha. En Yamaha XVS950 Midnight Star. Jag vill, jag vill, jag vill...

Bild lånad från Yamaha



Det är ju en sådan här jag har i dagsläget. En Honda CBF1000.

Bild lånad från Honda

Kommentarer
Ingela

Köp den! Då kan jag ju kanske få åka med en sån eftersom att det inte är någon idé att jag köper en...

2010-03-26 21:13:13
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!