Måndag 17 maj 2010

2010-05-17 22:12:14 / 0 kommentarer ..


Idag började jag kl 7. Växeln ska under två veckor prova ha öppet mellan 7-18. Det blir jättekul att testa! Jag är ju alltid tidigt på jobbet, så för mig är det bara skönt att få börja jobba redan 7. :)

På lunchen åkte jag och hämtade upp Mathias vid tåget. Sedan körde jag hem honom. Han hade haft det jättebra i Göteborg. Hans lag klarade sig till kvartsfinal, men där blev motståndet för stort. Bra gjort ändå grabbar! Han hade inga pengar kvar, men han hade använt en stor del av summan till att köpa nya basketskor. Smart kille det där... ;)

På eftermiddagen jobbade jag och Anneli med att förbereda inför revisionen imorgon. Jag hoppas att den kommer att gå bra, men man vet ju aldrig. Det är ju svårt när det är så himla "konstigt" språk som allt står på. Men jag tror det löser sig. Eller hur Anneli!?

När jag slutade åkte jag till stan för att klippa mig. Skulle sedan kolla på nya jeans, men nu är det tydligen inte säsong för det. Hittade inga. Strax före 17 mötte jag upp Ulrica. Vi tänkte ha en av våra, alldeles för sällan, återkommande middagar. Denna gång blev AllStar målet för vår hunger. Vi åt och surrade i flera timmar, precis som vanligt.

När klockan var ca 20 skiljdes vi åt. Hon for hem medan jag åkte ut på Storheden. In på Coop för att kolla om de hade jeans, och se... Där var de! Två par till ett ypperligt bra pris! Sådant gillar jag...

Väl hemma blev det att prata en stund med Matte så att jag verkligen fick höra hur de haft det. Sedan har jag mest suttit vid datorn. :)


Många har nog hört talas om den tjocka katten som brukar strosa runt hos oss. Här är den... Jag misstänker att den är på väg att bli mamma. Ser ni magen? Den hänger nästan ner till marken!


Katterna har varit ute i lina i helgen. Bill tyckte det var bäst att gömma sig lite under altanen... :)


Lillen är en cooling och låg på gräsmattan och slappade. (Som ni märker är denna bild tagen INNAN vi krattade)


Finaste Billabong!


Finaste Lillen!
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!