Onsdag 12 maj 2010

2010-05-12 21:38:56 / 1 kommentarer ..


Hade tänkt ta Jasmine till jobbet idag. Men jag blev lite sen och då orkade jag inte sätta på mig alla mc-kläder osv. Så det blev bil... Men till och med byggarna har börjat fråga vars jag har min mc, så det är väl dags att börja använda henne nu.

På jobbet har det varit en bra dag. Anneli var tillbaka och det är nästan en vecka sedan vi sågs... Sådana brejk gillar vi INTE! Och inte hann vi bearbeta allt heller, eftersom vi inte fikade/lunchade ihop idag. Vi har en plan på en lösning för att kunna sitta och prata. Jag hoppas den blir av... :)

På lunchen gick jag och Marlene upp till sjukhuset. Jag var in på Apoteket och hämtade ut mer migrän-medicin till Mathias. Han måste ju ha med sig så det räcker när han ska bort i flera dagar.

Jag stängde idag, så jag var den som var kvar sist. Men jag är ju ledig på fredag, så det är ok ändå. När jag kom hem hade Mikael middagen klar så det var bara att sätta sig och äta!

Mathias packade klart och sedan åkte vi iväg. Först till affären för att handla. Jag skulle ha lite hem, och Matte skulle ha något att smaska på, på tåget. Vi strosade omkring där i godan ro och plötsligt upptäckte jag vad klockan var. Det blev riktigt bråttom.

Iväg till järnvägsstationen i full fart. Eftersom vi kom 10 minuter försent, så var hela laget på plats före oss... Men alla kom med i tåget, och det är ju det viktigaste...

När jag kom hem fixade jag kött i marinad innan jag gick ut och fotade Mikaels slip-on till FJR:en. Sedan till datorn och sätta ut annons på blocket.

Hade helt glömt bort att jag skulle blogga, men tack vare min duktiga dotter, så blev jag påmind! Dock blir det inga bilder idag...


Kommentarer
Pling

Du brukar ju inte blogga dagen före helg, som i vanliga fall är fredag men idag är det ju en lite annorlunda dag eftersom att det bara är onsdag men ändå dag före helg... Vilke tur att Fian påminde dig om att du skulle blogga idag...



Lycka till imorgon :D



Kram

Pling

2010-05-13 00:37:30
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!