Söndag 2 maj 2010

2010-05-02 20:52:59 / 0 kommentarer ..


Här kommer en uppdatering på mina senaste dagar:

Fredag 30 april 2010
Växeln har alltid öppet 07.30-17.00, enbart helger och övriga röda dagar är det stängt. När det är tex Valborgsmässoafton, så har vi öppet precis som vanligt. Inga korta dagar här inte... :) Fast personligen tog jag ut lite flex idag. Jag hade nog mycket att göra ändå. När jag slutade var jag på besök hos mamma. Hon var på bra humör och det var riktigt roligt att vara hos henne.
Efter det for jag till Frasse och umgicks med honom ett tag. Till slut for jag hem. Mikael hade lagat middag trots att han egentligen var sjuk. Vi åt gott och drack gott vin innan vi satte oss i vardagsrummet. Mikael somnade direkt i soffan medan jag såg på tv och surfade med mobilen.

Lördag 1 maj 2010
När jag flyttade till Boden 1996, så upptäckte jag att varje 1:a maj körde en massa motorcyklar förbi på Bodenvägen. År 2004 var jag själv med i tåget för första gången (även om jag då körde moped). Sedan dess har jag kört varje år. Utom detta år! Av tre anledningar: 1. Mikael var fortfarande riktigt dålig. 2. Det regnade och var kallt. 3. Hade ingen ruta på min nya mc, och då är det inte kul med det trista vädret.
Vi åkte dock dit och tittade på de tappra människorna. Vi svängde förbi Ica Maxi och hemmet innan vi körde vidare mot sjukhuset för att hälsa på mamma. Vi tog med henne till fiket och drack kaffe med henne.
Sedan for vi till Frasse för att sällskapa med honom ett tag innan vi sedan for hem.
Då fortsatte jag projektet att byta rum. Flyttade över alla böcker och bokhyllor och passade på att dammsuga där de stått.
Mathias drog iväg på bio medan jag och Mikael åt god mat. Sedan blev det som vanligt, avkoppling i vardagsrummet. :)

Söndag 2 maj 2010
Idag sov jag länge. Vaknade inte förrän vid 10-tiden! När vi tagit oss upp och ätit frukost så började jag med att tömma skrivbordet. Det var en himla massa saker att gå igenom. Efter lunch så tog jag mitt pick och pack och for till mamma. Även idag blev det lite kaffe i cafeterian och en hel del prat.
Svängde in hos Frasse, givetvis, när jag körde hemåt. Han pratar massor och berättar hur tråkigt det är att vara ensam.
När jag kom hem blev jag för följd av en röd bil. När jag klev ur bilen så tutade den åt mig! Det visade sig vara Christer och Marja. Jag kände inte igen dem eftersom jag aldrig sett deras nya fina bil. De gjorde ett snabbt besök för att kolla in min nya pärla. :) Fick veta detaljer om det kommande bröllopet, det ska bli så kul att fara på det.
Väl inne bar jag över min dator och alla saker till den. Himlars vad mycket prylar jag har till datorn. Och jag vill inte vara utan någon av dem ens...
Efter middgen har jag suttit här vid min nya dataplats och nu ska jag snart gå och dricka te.


Det var mellan 90-100 hojar som samlades i Luleå.


Inga-Lill var inte bangen att köra!


Och Veijo körde Guldwinge...! Hade jag då ALDRIG trott.


Blandade sorter var det. Till och med fyrhjulingar!


En cool HD. Detta är förövrigt min mammas granne, Tommy.


Denna man (som jag aldrig kommer ihåg vad han heter) brukar köra olika gamla godingar. Denna gång valde han en sort med sidovagn...


Gänget med militärhojar är alltid med!


Våran vän Christer var oxå med och körde, men hans blivande fru Marja-Liisa gjorde som oss och avstod från årets runda.


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!