Söndag 30 maj 2010

2010-05-30 20:09:38 / 0 kommentarer ..


Jaha. Nu är det några dagar sedan jag kom med en uppdatering. Så nu börjar det vara hög tid till det.

Torsdag 27 maj
En vanlig arbetsdag. Jobbade dock till 18, så just den biten var ju lite ovanligt förstås. Det var dock mycket trevligt att vara kvar, eftersom jag inte var ensam. Både Mallan och Cissi stannade och även Anneli dök upp senare. Detta pga kvällens aktiviteter.
Detta var nämligen dagen för Vårruset. Vi åkte dit och mötte upp PK och tjejerna från receptionen. Vi pratade en stund innan vi begav oss ut på våra olika startplatser. Jag sprang tillsammans med Anneli. Vi tog oss runt de 5 km på 33 minuter. Det tycker jag var väldigt bra.
Efter den turen pratade vi på, både med våra lagkamrater och övriga bekanta (bla Ingela), innan vi sedan satte oss med picknickkorgen. Vi fikade och hade trevligt innan vi återvände hemåt.
En mycket trevlig dag med ett mycket trevligt väder. Vi gör väl samma vända nästa år!?

Fredag 28 maj
Körde Jasmin till jobbet. Har inte kört henne sedan nytt ljud monterats, så jag var väldigt ivrig när jag for. Hon låter så himla härligt! Och ännu bättre blir det när vi trimmar in henne, vilket är på tisdag.
Själva arbetsdagen var bra och inget exeptionellt hände där.
Jag slutade strax efter 15 och for då hem till mamma med lite saker som jag handlat åt henne. Försökte prata med Frasse, men han är lite sur när inte mamma är hemma. Så jag for hem.
Mikael hade fixat maten och vi bestämde oss för att sitta ute och äta. Katterna var jätteivriga att få komma ut så vi satte dem i koppel ute. De trivs verkligen när de får jaga flugor och spana på fåglar.
Efter middag åkte vi på bio. Vi såg Prince of Persia. Mikael tyckte inte alls om den, men jag älskade den. Han sa att man fick känslan att man var med i ett dataspel hela tiden. Kanske var det därför jag tyckte om den.
När vi kommit hem kom Fian och tre kompisar förbi en sväng. Kul att träffa stumpan. Resten av kvällen blev mycket lugn.

Lördag 29 maj
Mikael hade lovat att inte väcka mig, men 9.30 kunde han inte hålla sig längre. Nåja, då hade jag sovit ganska många timmar ändå. Efter frukost och melodikrysset åkte vi iväg på massa ärenden. Började på Yamaha där vi hämtade ut våra nya hjälmar. De är så sjukt snygga. (Enligt min åsikt iaf). Sedan körde vi till Blomgården och handlade inför Mors Dag.
Åkte till Trend för att fika. Mötte Mogge och hans tjej så vi surrade på med dem ett bra tag. När vi satt och fikade kom Boman förbi och satt med oss. Tillslut så kom vi oss till Ica där vi handlade. Men det tar en himla tid när man träffar folk man känner hela tiden... :)
Kom hem och skulle plantera blommor, men insåg att jag inte hade någon blomjord så jag fick fara till Ica i G-stad. Där passade jag på att hyra en film när jag ändå var där. Åter hemma planterade jag blommor och började sedan med middagen. Kvällen bestod av tv och den hyrda filmen, New Moon.

Söndag 30 maj
Inte heller idag kunde Mikael låta mig sova tills jag vaknade. Men eftersom han kom med frukost på sängen, så var det ok... :) Efter vi slappat och tillslut gjort oss klara åkte vi iväg på dagens ärenden. Eftersom det är Mors Dag, så blev det våra mammors dag. Vi började med Mikaels mamma. Hon ville till affären, så vi åkte till Willys med henne. Sedan bjöd hon på fika. Hon fick en fin Orchide av oss och hon blev så glad så.
Åkte sedan hem och bytte till lite mer arbetsvänliga kläder och åkte till min mamma. Mammas morsdagspresent blev en blomlåda med lite blommor i. Hon blev så glad att hon nästan började gråta... Söta mamma. Mikael hängde upp den på bron, så att hon kommer åt att vattna själv. Sedan började Mikael klippa gräset, medan jag fixade i rabatterna (en till morsdagspresent), så nu ser det fint ut hemma hos henne...
Hemma blev det middag och sedan tog vi oss en kortare tur med våra motorcyklar. Var ju tvungen att prova de nya hjälmarna...
Resten av kvällen kommer enbart bestå av tv, dator och bokläsning...
 


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!