Tisdag 25 maj 2010

2010-05-25 21:51:18 / 0 kommentarer ..


Vill börja med att säga "varsågod" till brudparet för bilderna. Det var så lite så... :) Men Christer, njut nu av att vara gift och tänk inte så mycket på nästa pingsrunda redan... ;)

Hur var då Jennys tisdag? Ja, för det första måste jag säga att dagarna går mycket sakta. Tisdag och jag vill att det ska vara torsdag... Nåja, det får gå.

På jobbet hände det inte så mycket speciellt. Tiden bara gick som vanligt. När jag slutade åkte jag hem och åt middag. Sedan hände det något i mig, för jag fick fullt med energi. Jag började med att städa i köket. Sedan sa jag åt Matte att tömma i sitt rum, så att vi kunde flytta skrivbordet.

Insåg dock att det gick inte att flytta det, utan att skruva isär det. Bestämde mig för att vara duktig och klara mig själv, men insåg att jag behövde ett verktyg. Gick då ut till Mikael i garaget och frågade om han hade en sådan där bunt med kantiga pinnar i olika storlekar. Han fattade ingenting, men jag förklarade, tecknade och använde lite ljudeffekter så tillslut insåg han att det var insexnycklar jag menade.

När jag fått pinnarna gick jag in, skruvade isär bordet och vi bar in det. Lämnade Matte till sitt "öde" och han fick placera sakerna som han ville, medan jag fortsatte med annat. Städade vårt gamla sovrum, och tog itu med tvättstugan. Nu är det så fint överallt. Det gillar jag! :)

Har tagit en dusch och nu sitter jag här och myser vid min dator. Ska strax gå isäng och läsa min braiga bok, Höstoffer av Måns Kallentoft.


När vi körde hem från Pajala, körde vi förbi Övertorneå. Vi svängde in på campingen och där var det översvämning.


Längst till höger i bild är receptionen. För att komma till stugorna brukar man köra nedanför den. Hade inte gått nu...


Massa vatten...
 


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!