Torsdag 20 maj 2010

2010-05-20 21:24:11 / 0 kommentarer ..


Brukar ni lyssna på Gasolin'? Det är en dansk grupp med bla Kim Larsen. Innan jag träffade Mikael hade jag aldrig hört talas om dem måste jag erkänna, men Mikael älskar den gruppen. Han brukar gå omkring och sjunga på danska här hemma.

Jag gillar ju verkligen all musik, så även såklart denna härliga danska variant. Idag har jag fastnat för låten "Hva' Gor Vi Nu, Lille Du?" och även "This Is My Life". Så om ni är sugen på något nytt och bra, kan ni testa dessa låtar! Bara ett litet tips... :)

Idag är det torsdag. Sista dagen som Mikael jobbar eftermiddag, för denna gång. Som vanligt dånar därför musiken högt i detta hus. Jag älskar att spela hög musik, men gör det bara när jag är ensam hemma. Och Mathias då förstås... Måste ju "lyssna av mig" lite nu eftersom det är 1,5 vecka tills nästa gång Mikael jobbar kväll igen.

Idag har jag varit på kurs. Det var väldigt mycket diskussioner och prat så jag var totalt slut i huvudet när jag kom tillbaka till jobbet vid 15-tiden. Men jag fortsatte att jobba och var så inne i jobbet att jag nästan missade att gå hem. Jobbigt när man känner att man vill vara kvar på jobbet, men "inte får"...

Istället åkte jag hem och hämtade upp Mathias och for till Storheden med honom. Eftersom jag bjöd Fian på mc-tur och restaurangbesök igår, så blev det samma för Mathias idag. Vi handlade lite åt mamma och sedan åkte vi hem till henne och Frasse för ett besök.

När jag återvände hem så satte jag mig ner och jobbade igen. Men denna gång var det med privata saker. Har hjälpt Sofia med vissa saker och det har tagit hela kvällen. Nu är jag ÄNNU mer slut i huvudet. Så därför ska jag gå i säng. Ha det så bra alla!!!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!