Måndag 15 november 2010

2010-11-15 19:28:33 / 0 kommentarer ..


Oj vad länge sedan jag bloggade... Här kommer en sammanfattning på de sista dagarna.

Torsdag
22 år sedan min lillebror föddes. En 16-årig tjej (jag) blev mycket stolt storasyster.
När jag slutade arbeta kom Mikael och hämtade mig och jag skjutsade sedan hem honom. Själv åkte jag på Storheden och mötte upp Sofia. Vi handlade på Ica och åkte sedan till Biltema. Där mötte vi fam. Johansson och surrade på en stund innan vi gick vidare. Förbi på bolaget och handlade inför helgen innan vi sedan for till mamma.
Jag gjorde mig redo för att skotta, men en underbar granne hade redan skottat och jag slapp. Efter socialt umgänge med mamma åkte jag och Fian hem. Middag, Robinson och stupade sedan isäng.

Fredag
Iväg till jobbet och jobbade precis som vilken dag som helst. Gick hem och möttes av en matlagande sambo. Satte mig ner och drack lite vin medan middagen blev färdig. Åt middag, såg på tv, i säng...

Lördag
När vi vaknade packade vi och gjorde klart inför våran lilla resa. Iväg till Haparanda och hotellet Camp East. Där skulle Stenvalls ha årets firmafest. Vi samlades, fick rummen, umgicks och drack lite gott. Sedan blev det litet möte och efter det rush till spa-anläggningen. Själv avstod jag, men tog en härlig siesta på rummet. Mötte sedan upp Mona och Lea i baren tills grabbarna återvände.
Till rummet och göra sig klar, intog en otroligt god middag och kvällen avslutades med musik och dans och massa goda drycker!

Söndag
Som vanligt efter en fest, vaknade jag tidigt. Kl 8 var jag vaken och väntade ända till 9.30 innan jag väckte Mikael. Gjorde oss klara och gick sedan för att äta underbar hotellfrukost.
Efter utcheckning åkte vi på IKEA och handlade. Roligt... :) Massor med småsaker blev, och även någon lite större. In på Skopunkten och hittade två par skor oxå.
Raka vägen hem sedan och var på hemadressen ca 16.30. Då blev det lite hockey, lite enkel middag och lite annat tv-tittande. Lugn kväll med andra ord.

Måndag
Frös som en liten hund när jag vaknade. Jobbigt att frysa... :( Gick iväg till jobbet och kom fram i god tid. Härligt väder att gå i. Sommar och värme i all ära, men ska man promenera lite längre, så är vinterväder bäst.
Dagen gick i sitt lilla lunk och när arbetsdagen var över gick jag hem igen.
Möttes av två barn som precis ätit så jag gjorde själv lite god middag åt mig. Efter det hamnade jag och Fian framför datorn och såg förra avsnittet av Pensionärsjävlar. Med lite uppehåll för telefonprat och sms-skickande så lyckades vi ta oss igenom det.
Nu väntar en helkväll för mig och Fian framför tv:n. Lite morötter och lite te och sedan bara mysa. Härligt!


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!