Söndag 7 november 2010

2010-11-07 15:31:33 / 0 kommentarer ..


4 november
Jag och Mathias åkte iväg till Stockholm. Rättare sagt Kista och Gamex-mässan. Så himla roligt...
Redan flygresan började bra då jag satt bredvid Mikael Renberg på flyget... :) Framme åkte vi taxi till Kista och där var lyckan total för min son. Hela dagen gick vi runt och spelade, tittade och bara njöt. Vi hade riktigt roligt och insåg att vi måste dit nästa år oxå! :)
På kvällen tog vi flyget hem igen och var hemma kring 22. Utmattade men mycket nöjda.

5 november
Idag var det 19 år sedan jag blev mamma för första gången! Tänk vad tiden går... Sofia fyllde alltså år idag. :) GRATTIS GUMMAN!
Jag jobbade idag och slutade 17. Skickade hem dem en efter en och ändå hade jag lite att göra... Fast jag gjorde ett avbrott mitt på dagen (lunchen) och åkte till Ica i G-stad för att handla till mamma. Sedan iväg till henne. Hon hade slutat tidigt idag, dag före röd dag, så hon var redan hemma och då hann vi umgås lite...
När jag slutade jobbet körde jag raka vägen hem, åt god middag och bara tog det lugnt resten av kvällen.

6 november
Mikael jobbade idag, så jag gjorde mig klar på morgonene, hämtade Matte som var på sporthallen och for till Rosvik. Sofia bjöd på fika i sin lägenhet. Mycket trevligt. Jag hjälpte till att göra tårtan och sedan dök Niklas kompisar upp och även Emelie och hennes Micke.
Efter fikat åkte jag och Matte till Ica Maxi och handlade lite innan vi sedan gjorde ett besök på kyrkogården. På minneslunden bestämde jag och Mathias en plats som vi tyckte passade Bernt. Han gillade ju inte att stå i centrum, så vi tog en fin plats lite på sidan. Där ska vi alltid sätta våra ljus tänkte vi... :) Kyrkogården var otroligt vacker, med tända ljus på så många gravar! Jättefint!
Hemma igen gjorde jag i ordning middagen. Idag blev det fullkornslasagne med spenat och keso. Plus ett glas rött vin...
Mikael kom hem kring 18.30 så efter middagen satte vi oss i soffan och bara myste hela kvällen.

7 november
Upp tidigt och göra sig i ordning. Sedan iväg till Björks för att se Mathias och grabbarna spela. De förlorade tyvärr, men de är så många som är borta. Flera kommer tillbaka på tisdag, så då lär de ju komma igång igen. Får till och med lite nya spelare från andra lag. Mycket bra!
När jag kom hem hade Mikael besök av en kompis och de satt och pratade skoter i massor. Själv satt jag med en liten stund och lyssnade innan jag tog min chans och sitta vid datorn. Har sorterat massa kort och säkerhetskopierat allt. Skönt, nu kan jag känna mig lite tryggare...
Annars har det inte hänt så mycket mer idag och lär inte hända mer ikväll. Förutom att Sofia kommer hit och ska bo här i två veckor. Hon ska göra praktik på NSD så då passar hon på att bo hemma.

Några bilder från mässan:

Mathias vid sitt favortiföretag; Blizzard. Hans dröm är att få jobba där.


Han fick prova spela det nya WoW.


Angry Birds var oxå där! Mitt favvo-spel... :)


Massor med spelande människor överallt.


Och massor med människor som klätt ut sig till söta figurer.
 


Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!