Måndag 18 oktober 2010

2010-10-18 18:44:48 / 1 kommentarer ..


Igår kväll höll jag på bli galen. Jag kunde knappt prata, rösten var nästan borta och hostade så fort jag andades. Idag kändes det lite bättre och nu ikväll känns det nästan riktigt bra. Jag klarar faktiskt att sjunga med lite grann i musiken. Verkar äntligen vara på bättringsväg alltså. Det var då på tiden!

Min dag idag har annars varit helt ok. Måndag och jag fick bli arg på en person i min närhet. Det var inte så kul, men ibland måste man stampa ner foten och säga till på skarpen för att folk ska förstå! Och nej, det var inte min dotter... :P

När jag slutade arbetet åkte jag till Ica och handlade och sedan hem. Kom hem till ett totalt mörker. När Matte kommer hem är det ljust ute. Då går han in på sitt rum och märker inte hur mörkret sänker sig och det inte finns något ljus i vårt hus.

Men när ljusen var tända och vi ätit middag så dansade jag runt lite med katterna (oxå ett tecken på att jag känner mig piggare), tog en svängom med dammsugaren, startade tvättmaskinen och sedan datorn. Här sitter jag nu och fryser, för det är nog inte eldat idag. Så nästa plan blir starta elden. Sedan kommer duschen och sen blir det tv... En helt ok måndagskväll med andra ord! 
 
Tänk, snart fyller mitt älskade barn 19 år. Hur kan jag ha så gamla barn...?


Kommentarer

Då ser man hur tiden går fort! du har en fin flicka!

Vi åker söderut snart men ni kan komma hälsa på oss när vi har kommit hem!

Du är så ung fortfarande!

Kramisar!!

2010-10-18 21:26:15
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!