Måndag 4 oktober 2010

2010-10-04 21:35:59 / 1 kommentarer ..


Vilken måndag. Pga tekniska problem med nätverksstopp och backup-besvär hade vi ett stort tryck på växeln. Nu var det nästan som på den gamla goda tiden då man knappt hann andas mellan varje samtal... :) Jag gillar det, även om det blir lite långtråkigt att säga samma sak hela tiden...

Nåja, när det lugnade ner sig i växeln hade jag medlyssning på en av mina medarbetare idag. Jag och Anneli är ju kvalitetssamordnare och i det ingår det att vi lyssnar på alla telefonister så att kvalitén på sättet vi jobbar, bibehålls. Jag tycker det är jätteroligt att sitta med de andra, även om de (tyvärr) blir ganska nervösa.

Sedan fortsatte dagen i ett rasande tempo och plötsligt fick jag sluta. Jag åkte först till Skokanonen för att se om de har fått in ett par skor jag är sugen på. Men de hade bara bruna (ful brun dessutom) så jag köpte inga. Istället åkte jag till Ica Maxi och handlade för fulla muggar. Korgen var överfull när jag kom till bilen.

Väl hemma blev det att packa upp allt, fixa massa matlådor till frysen, laga middag och städa undan efter mig. Kl blev 19.30, så då såg jag på "Halv åtta hos mig" innan jag tog itu med nästa projekt. Jag började spackla väggen i vardagsrummet...

Ja alltså, jag är inte så bra på spackla. Men samtidigt måste jag ju göra det någon gång, för att kunna bli bättre. Det är iaf ganska kul att pyssla på med det där.

Nu håller jag på att elda och när det har slocknat kommer jag att gå isäng. Men än är det nog ca 45 min kvar, och den tiden tänker jag utnyttja till att spela musik och surfa på vågorna (internetvågorna).
 

Kommentarer
Anneli

Hahaha...jag börjar nog bli lite trött! Jag läste att du hade varit o tittat på skor som var fula och sen till Maxi o köpt några "fula" muggar!! :)))

- jag skrattade så jag blev alldeles yr....



Nä nu är det nog dags att krypa till kojs! Kram o Godnatt!

2010-10-04 21:57:20
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!