Onsdag 20 oktober 2010

2010-10-20 18:40:01 / 0 kommentarer ..


Tack för de fina kommentarerna jag har fått för gårdagens inlägg (inkl. de som inte syns på bloggen). Ni är underbara alla.

Jag är helt förundrad över dig, Marja, som har gått igenom så otroligt mycket i ditt liv och ändå lyser det verkligen livsglädje om dig. Det är fantastiskt och jag är så glad att du nu har Christer (och dina barn) som du kan dela ditt liv med. Och föresten, vi kommer gärna och hälsar på när ni kommer från Ullared.

Idag var det en ganska vanlig dag på jobbet. Men en sak, jag har sagt det förr och säger det igen... När man samlar en grupp människor som ska jobba ihop så pass nära som vi gör hos oss, så är det inte enkelt alltid. Men totalt sett är vi ändå en bra grupp och jag gillar ändå mitt jobb!

När jag kom hem så tänkte jag baka muffins till Mikaels jobb. Han hade lämnat en önskan som det... Det där slutade med att jag lärde mig en sak; om man gräddar muffins i 250 grader, istället för 175 så blir de väldigt brända på ovansidan.

Alla muffins åkte i soporna och eftersom strösockret var slut så blev det inga muffins till hyvleriet på Stenvalls imorgon. Om inte Mikael svänger om ett konditori först... :P

Efter den misslyckade bakningen så åt jag middag och startade en brasa. Nu sitter jag här och funderar på vad i hela friden jag ska hitta på för musik att lyssna på. Det finns ju så mycket att välja på... :)
 

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!